Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - wyniki s.30

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sie 21, 2012 19:14 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Kociara82 pisze:Haniu, jeszcze do jutra jest czas na zgloszenia wiec nie spiesz sie z glosowaniem, bo bedzie falstart.

No to jeszcze gorzej, bo przybędą następne piękności... Trudniej będzie wybrać.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto sie 21, 2012 19:17 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

niestety ale tak to wlasnie jest na tych konkursach... :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sie 21, 2012 20:31 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Revontulet pisze:
vega013 pisze:
Revontulet pisze:
Kociara82 pisze:Maurycy i Siśko Wy macie u mnie punkty zapewnione na 100%

:oops: :1luvu: Maurycy wzruszył się i przesyła Cioci buziaki :mrgreen:

A ja sobie pomyślałam, że październik to idealny miesiąc, żeby zaprezentować koty, które już biegają za tęczowym mostem, ale są wciąż żywe w naszych sercach.

Moim zdaniem - to nie na konkurs...

Masz rację... :(

a dlaczego nie?
zależy jak do tego podejdziemy.
Jest np. historia kotki Pokrzywki - wiele tam smutku,rozpaczy i bólu bylo i wcale nie bylo łatwo dziewczynom - ale stworzyły Fundusz Pokrzywkowy - pomaga innym, bo nasze koty za TM to chyba wolą żeby nie płakać, tylko pomagać innym.
W sierpniu minęło 3 lata jak nasza Pumasia odeszła po ciężkiej nagłej chorobie - bardzo za nią tęsknię, ale dzisiaj nawet w odwiedzinach u dawno nie widzianej rodziny TŻ otworzył foldery z naszymi kociastymi i tyle ciepłych wspomnień o niej napłynęło a jej oczka mówiły - POMAGAJCIE. Bo była to wielokrotna medalistka na wystawach kotów rasowych w kategorii kot domowy i to ona przekonywała zwiedzających , że każdy kot jest najpiekniejszy i może być dumą swego człowieka bez wzgledu czy jest rasowa czy nie:kotek:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto sie 21, 2012 20:47 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

To nie jest łatwy temat, ale też jestem za tym, żeby którąś edycję poświęcić tym najwspanialszym istotkom, których już z nami nie ma...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto sie 21, 2012 21:07 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

vega013 pisze:
Kociara82 pisze:wrzesien od dawna jest zarezerwowany na szylkretki, trikolorki i rudzielce. Mozesz podac na pazdziernik, bo nie mam jeszcze pomyslu... Myslalam moze o dlugowlosych... z reszta pisalam juz, ze mozecie zglaszac swoje propozycje kategorii pazdziernikowej. Byle sie nic nie powtorzy.

Może koci pomocnicy? Czyli jak kociarstwo pomaga Dużym w różnych pracach w domu.

Super pomysł :)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Wto sie 21, 2012 21:34 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Bianka 4 pisze:To nie jest łatwy temat, ale też jestem za tym, żeby którąś edycję poświęcić tym najwspanialszym istotkom, których już z nami nie ma...

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Wto sie 21, 2012 23:06 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

No to nasza Tosia (mojej mamy) też zgłoszona.

A może konkurs na najśmieszniejsze miny lub na najgrozniejsze?
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Wto sie 21, 2012 23:07 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

albo koty w pudelkach, lub w czym tam koty najbardziej lubia siedziec, to sa zawsze ciekawe zdjecia :ryk:
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Post » Śro sie 22, 2012 5:35 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

isabell36 pisze:uaktualniłam post rozliczeniowy :D

KTO JESZCZE NIE MA KONTA DO WPŁAT ??? :mrgreen:

Jaaa.

Napisałam wczoraj PW. :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro sie 22, 2012 8:07 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

a były już koty uchwycone w locie bądź skoku?
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Śro sie 22, 2012 9:19 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Witam, Kociara82, czy dostałas zgloszenie naszej Toski ze zdjeciami na pw? Bo w skrzynce wiadomosciowej caly czas wiadomosc znajduje sie w zakladce 'do wysłania'?
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

Post » Śro sie 22, 2012 15:30 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

... no i koopa!
trzynastka zajęta!
a tak na nią liczyłem
uwaga, uwaga, się zgłaszam!

Kocurrko Łatko, boska jesteś, wiesz?
Kocurro Blondyna napisał
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro sie 22, 2012 20:31 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

ewa_mrau pisze:... no i koopa!
trzynastka zajęta!
a tak na nią liczyłem
uwaga, uwaga, się zgłaszam!

Kocurrko Łatko, boska jesteś, wiesz?
Kocurro Blondyna napisał

Kocurro Blondyna - moja wina - to ja zapomniałam o tym 13 miejscu co je miałam trzymać dla Ciebie :oops: :oops: :oops:

Twoja Duża mogła przypomnieć ciotce sklerotyczce o tym 13 miejscu dla Ciebie bo zajęte zostało dopiero wczoraj po południu :mrgreen:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Śro sie 22, 2012 21:02 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

Własnym oczom nie wierzę... mamy aż 15 kandydatów i 16 kandydatek :piwa: Zapowiada się ciekawie.... tylko niech ktoś mi powie na kogo mam głosować :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro sie 22, 2012 21:04 Re: Wybory Miss i Mistera Miau - sierpień - krówki i pingwin

mozna zmienic te pozycje, ja nie widze przeszkod.

agatka-dotarlo, dotarlo, ale bedzie zawsze wiadomosc wisiala w "do wyslania" poki odbiorca jej nie odbierze. A ja wczesniej tylko na chwilke na komp wpadlam, potem musialam cos zalatwic, a potem az do teraz byla ponowna reinstalka robiona. Tak wiec dopiero teraz "dopadlam" klawiature :D

Co do konkursu dla kotkow za TM-"moje" edycje konkursu koncza sie w pazdzierniku, ale zdania nie zmienie. Moze sie ze mna nie zgodzicie, ale dla mnie to jak szarganie pamieci tych istot. Jesli ktos po mnie bedzie chcial kontynuowac dalsze edycje to bedzie robil to wg swoich zasad, wiec jesli "nowy prowadzacy" uzna, ze mozna zrobic takowa edycje, to ok.

Koty w locie podpiac mozna bylo pod smieszne fotki-bylo w kwietniu, koci pomocnicy tez mozna bylo pod kwiecien podpiac, bo jest nieraz ubaw przy tej "kociej pomocy". :ok: Minki tez pod smieszne podchodzily.
Ale... chyba mam pomysla, cioteczki :)
Bedzie to troszke jakby "reedycja" kwietniowych-smiesznych wyborow, choc nieraz w pierwszej chwili nie jest czlowiekowi do smiechu jak nie moze swojego kota znalezc. Nie od dzis wiadomo, ze koty sa mistrzami w zabawie w chowanego, moze wiec: "gdzie jest mruczek"? Z tym ze jedna fota to musi byc jakis kamuflarz, kot schowany a druga koci fejs :ok: Tu nie widze innej opcji jak min.2 fotki obowiazkowo. Co o tym myslicie?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]