Moderator: Moderatorzy
Villentretenmerth pisze:My chyba odpuścimy tym razem. Mamy zdjęcia kocurowych brzuszków, nawet ciekawe ale... Z wystawioną trąbką.![]()
Jak będzie konkurs na trąbki to jak znalazł.
basidrak20 pisze:a mgę wpłacić więcej niż wynosi należnosć - bo coś nie mogłam się zebrać a że rachunki płacę to robie przelewik
mamamariana pisze:KITO, muszę odpowiedziec Ci na wątku,ponieważ nadal nie mogę pisac PW. Myszki są Zooplusowe, pakowane po 4, można je sobie zamówic w gratisie za punkty, lub po prostu kupic.
Przepraszam, dawno mnie nie było,ale zniszczyłam laptopa i w dodatku znalazł mnie mój pierwszy tymczas![]()
Zapraszam do wąku, obsługiwanego dzielnie przez niezastąpioną magdęradekviewtopic.php?f=13&t=158255
iwaka pisze:mamamariana pisze:KITO, muszę odpowiedziec Ci na wątku,ponieważ nadal nie mogę pisac PW. Myszki są Zooplusowe, pakowane po 4, można je sobie zamówic w gratisie za punkty, lub po prostu kupic.
Przepraszam, dawno mnie nie było,ale zniszczyłam laptopa i w dodatku znalazł mnie mój pierwszy tymczas![]()
Zapraszam do wąku, obsługiwanego dzielnie przez niezastąpioną magdęradekviewtopic.php?f=13&t=158255
Przepraszam,że się wtrąceostatnio też miałam klopoty z PW
okazało się miałam przepełnioną skrzynkę na miau.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości