Szejkuś oszalał na ich punkcie - łącznie ma ich trzy i nie śpi już w żadnym innym miejscu, tylko na swoich ukochanych materacykach!

Jak się już trochę ogarniesz z tą masą zamówień z fb, to chętnie znów kupię dwa

Moderator: Moderatorzy
Cassi_ pisze:a czy jest jeszcze dostępny zestaw parapetnika z materacykiem w kolorze pomarańczowym?
krakusik8 pisze:W tej chwili nie mam juz nic wolnego .... za tydzień powinnam coś wrzucić , bo dzięki Evan mamy już trochę zamówień do realizacji. Możesz zamówić sobie także w dowolnym kolorze na razie mam wybór.
skaskaNH pisze:Też się wpiszę do wątku, żeby mi nie uciekło, jak już będzie można zamawiać
Najbardziej by mi pasowały jakieś odcienie niebieskiego, jeśli będą dostępne.
Cassi_ pisze:ja chyba się zdecyduję na pomarańcz i zieleń
krakusik8 pisze:Tzn łączone zieleń + pomarańcz ??? Czy 1- zielony ( jasno czy ciemny? ) + 2 pomarańczowy. Może być inny kolor mataracyka inny parapetnika. Próbek materiału nie będę wysyłać bo po prostu nie mam na to czasu....ale zawsze biore pod uwagę sugestie kolorysyczne kupujących i dotychczas reklamacji nie było
krakusik8 pisze:skaskaNH pisze:Też się wpiszę do wątku, żeby mi nie uciekło, jak już będzie można zamawiać
Najbardziej by mi pasowały jakieś odcienie niebieskiego, jeśli będą dostępne.
Ta są ...tzn. materiał na razie
Cassi_ pisze:krakusik8 pisze:Tzn łączone zieleń + pomarańcz ??? Czy 1- zielony ( jasno czy ciemny? ) + 2 pomarańczowy. Może być inny kolor mataracyka inny parapetnika. Próbek materiału nie będę wysyłać bo po prostu nie mam na to czasu....ale zawsze biore pod uwagę sugestie kolorysyczne kupujących i dotychczas reklamacji nie było
parapetniki: 1) jasny zielonya 2) pomarańczowy
natomiast materacyki hmmmm jeszcze przemyślę bo zastanawiam się nad jednym ciemnym brązem
a czy mogę prosić z taką naszywką koteczka jak na tych pomarańczowych?
Dostałam niebieski komplecik i dodatkowy duży parapetnik ecrukrakusik8 pisze:![]()
krakusik8 pisze: aplikacja bedzie jak na pomarańczowym:) A może materacyki 1- brazowo-pomarańczowy 2 - brazowo- jasno zielony ?Akuratnie braz ładnie się komponuje z obiema kolorami.
Cassi_ pisze:A mam jeszcze pytanko:
czy szerokość parapetnika i materacyka musi być taka sama? Bo akurat parapetnik pasowałby mi 25x60 ale już materacyk wolałabym szeroki na 30cm. A właściwie jakie są wymiary materacyków?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości