Moderator: Moderatorzy
maczkowa pisze:Oczywiście, generalnie nie ma z tym problemu, ale w takim razie nie będzie możliwości tej przesyłki, o której rozmawiałyśmy, bo to tylko do 26 marca promocja.
Megana pisze:A, to Marta przecież. To taka trochę wariatka, ale sympatyczna, z sympatycznym mężem i dwoma uroczymi suczkami. Czasem oglądam, by się odstresować.
W sensie dziewczyna, która pokazuje szczotkę, ofc.
Atta pisze:Dlaczego wcześniej nie było nalepciajek z kotami?!!I co to jest albo raczej do czego służy Sound blaster tactic ?
maczkowa pisze:Atta pisze:Dlaczego wcześniej nie było nalepciajek z kotami?!!I co to jest albo raczej do czego służy Sound blaster tactic ?
Abo nie wiedziałam, że sąjak odkryłam, wrzuciłam i palcem pokazałam ewie mrau, ktora dobierała koncóweczkę do swojej paczki
Sound blaster tactic ...zapomniałam, że miałam go :wykończyć....udało mi się ustalic, ze to urzadzenie Creative, karta dzwiękowa, która zdecydowanie polepsza jakość dzwięku przy rozmowach via net ukryta w tym czymś samo ma wejście na usb do kompa plus wejścia do mikrofonu i słuchawek. I u mnie jest z mikrofonem i słuchawkami,
Ale jak zaczęłam szukać, to zobaczyłam, że to urządzenie kosztuje 100-150 zł i wobec tego, jak się domyślam, sa jakieś modele, pewnie generacje, zeby rzetelnie to wystawic musiałabym sprawdzić i .utknęłam
Ale mam jeszcze siatkę do tenisa stołowego, taką zwykłą, najprostszą, zamykaną jak imadło plus 1 szt paletki. Oddam, jak ktoś chce za 5 zł?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości