La Componella pisze:poprosze: 50,45,44,33,73,67,58,53 a i b oraz 63 jesli jest to kolor bardzo jasny - jak nie jest bardzo jasny to niestety zwalniam
63 to nie jest bardzo jasny kolor. To taki średni beż, ani bardzo jasny ani bardzo ciemny ale raczej w kierunku ciemniejszego. Ja używam podkładu w dwóch kolorach, bardzo jasny i dość ciemny i biorę albo więcej tego albo więcej tego w zależności od tego jaki odcień akurat mi potrzebny, lato czy zima
Nr 44 niestety jest sprzedany. Pisało przy nim - gdy patrzyłaś - (na zielono)"CHYBA SPRZEDANY" - bo czekałam na decyzję, decyzja była na tak i zmieniłam na SPRZEDANY.
Mam natomiast do sprzedania bluzę polar marki HEAD - jeszcze nie wystawioną bo jak pisałam z męskimi powoli będzie mi to szło

ale ta akurat już wyprana i sobie czeka. Tylko to zupełnie inna, beżowa ze stójką nie rozpinana w całości. Też L ale większy wypada w pachach o 8 cm - 64 (ten miał 56) i w długości o 10 cm dłuższy czyli 79,80. Rękaw prawie to samo o 3 cm krótszy ma 63 cm. Do tego za niego bym chciała 15 zł.
Tak tylko piszę

Bo może akurat by Ciebie interesował

Tak wyglada

Wracając do tematu

czy pozostałe rzeczy w przypadku gdy tamtego polara (44) nie ma, a podkład też nie taki jakbyś chciała mają być? Myślę, że tak no ale?
Wpisałam przy zdjęciach sprzedane, najwyżej wycofam