2x pufa dwukolorowa (spód błękitny)
1x posłanie owalne, płaskie, dwukolorowe
1x posłanie dwukolorowe, sztukowane (błękitny materiał jest zszywany pośrodku)
1x jasiek
i resztę na pw

Moderator: Moderatorzy
KotwKratke pisze:Ok, to jedna pufa została to jedna poproszę i idę czytać co zostało bo alessandra zaszalała![]()
poproszę więc pufę jednolitą i jednolite posłanie
czekam na pw
alessandra pisze:KotwKratke pisze:Ok, to jedna pufa została to jedna poproszę i idę czytać co zostało bo alessandra zaszalała![]()
poproszę więc pufę jednolitą i jednolite posłanie
czekam na pw
Jak pod choinkę dla futer, to mogę coś odstąpić, jeśli Aia nie da rady wyprodukować![]()
Aia pisze:Długa cisza na wątku, ale to nie znaczy, że się nic w tym czasie nie działo
Powstały zamówione posłania, zostały wysłane, a od wczoraj dostaję wiadomości zwrotne, że legowiska dotarły i są zaakceptowane przez koty![]()
Bardzo mnie to cieszy![]()
Tak wyglądały gotowe posłania, w komplecie:![]()
![]()
Zostały jeszcze 4 sztuki, które szukają swojego przeznaczenia.
Muszę jednak pojechać wcześniej albo zamówić wypełnienie, bo nie zostało mi nic.
(to jest to czego nam trzeba: http://allegro.pl/wlokno-poliestrowe-wy ... 03652.html )
Dwa takiej wielkości:![]()
Jest to posłanie ok 50x60 cm za ok 15 zł
oraz większe od powyższego:
2x maxi posłania z poszewek na poduszki, zapinane na guziki - 74x65 cm - 15-20 zł szt (dokładnie dowiem się jak uszyję i zobaczę ile poszło na to wypełnienia)
alessandra pisze:Aia pisze:Długa cisza na wątku, ale to nie znaczy, że się nic w tym czasie nie działo
Powstały zamówione posłania, zostały wysłane, a od wczoraj dostaję wiadomości zwrotne, że legowiska dotarły i są zaakceptowane przez koty![]()
Bardzo mnie to cieszy![]()
Tak wyglądały gotowe posłania, w komplecie:![]()
![]()
Zostały jeszcze 4 sztuki, które szukają swojego przeznaczenia.
Muszę jednak pojechać wcześniej albo zamówić wypełnienie, bo nie zostało mi nic.
(to jest to czego nam trzeba: http://allegro.pl/wlokno-poliestrowe-wy ... 03652.html )
Dwa takiej wielkości:![]()
Jest to posłanie ok 50x60 cm za ok 15 zł
oraz większe od powyższego:
2x maxi posłania z poszewek na poduszki, zapinane na guziki - 74x65 cm - 15-20 zł szt (dokładnie dowiem się jak uszyję i zobaczę ile poszło na to wypełnienia)
TakJusta potwierdziła,że doszły, ale na początku nie mogła się do nich dostać, bo Bartuś wdrapał się na pudło i nie chciał puścić nikogo
![]()
Jeśli ktoś nie zna, to oto Bartuś![]()
Bartuś Bury-pręgowany wiek ok 5 mies. Po wypadku komunikacyjnym, bezwładne łapki, nie kontroluje wydalania. Niepełnosprawność absolutnie nie przeszkadza mu w szaleństwach![]()
Zapomniałm tylko powiedziec o tym praniu, że w 40stopniach mozna i nic się nie dzieje z wypełnieniem![]()
Widzę,że Kaj ma lekko niepewną minę patrząc na ten stos
Przepiękne wyszły -jeszcze raz bardzo dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 153 gości