Moderator: Moderatorzy
Ewa L. pisze:Poproszę biustonosz nr.23 [ w końcu mój rozmiar]
i w jakim rozmiarze jest bluzka nr.27 - szara za 10 zł.
Migotka123 pisze:Proszę o wstępną rezerwację nr 26, jaka jest długość bransoletki, czy muszelki są pełne, czy puste w środku, i czy można kupić samą bransoletkę, czy kolczyki to sztyfty?
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Poproszę biustonosz nr.23 [ w końcu mój rozmiar]
Bluzka jest w rozmiarze M
Jeśli się zdecydujesz to wyślę w jednej paczce z biustonoszem i kolczykami.
Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Poproszę biustonosz nr.23 [ w końcu mój rozmiar]
To za mała ja potrzebuję coś w xx.Na biustonosz się decyduję bo to mój rozmiar ale jakiej jest firmy?
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Poproszę biustonosz nr.23 [ w końcu mój rozmiar]
To za mała ja potrzebuję coś w xx.Na biustonosz się decyduję bo to mój rozmiar ale jakiej jest firmy?
Biustonosz jest firmy Mardo kolor biały i nazwa Yolande Semi-Soft.Jeśli chcesz to mogę wysłać w oryginalnym opakowaniu tylko przesyła będzie droższa.
Marcyśka pisze:Migotka123 pisze:Proszę o wstępną rezerwację nr 26, jaka jest długość bransoletki, czy muszelki są pełne, czy puste w środku, i czy można kupić samą bransoletkę, czy kolczyki to sztyfty?
Kolczyki są puste w środku,kolczyki są bez zapięcia tylko wkładane.Bransoletka ma długość 16cm i można ją kupić osobno za 14zł
Ewa L. pisze:Przesyłka doszła.![]()
bardzo dziękuję!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości