bomboniery i jaja.. kociaki ze strychu.. ostatni dzień..

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Nie maja 02, 2010 23:11 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

Tweety pisze:
anna09 pisze:Nr 2 za 10 zł poproszę :D
No co? Alkoholu nie pijam, ale w czekoladkach przyjmuję :wink:

ale to miał być prezent dla mojej Mamusi :!:
11 zł! no i musię przebijam o 1 zł na każdym pudełku

Daję 13 zł :P
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon maja 03, 2010 9:44 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

anna09 pisze:
Tweety pisze:
anna09 pisze:Nr 2 za 10 zł poproszę :D
No co? Alkoholu nie pijam, ale w czekoladkach przyjmuję :wink:

ale to miał być prezent dla mojej Mamusi :!:
11 zł! no i musię przebijam o 1 zł na każdym pudełku

Daję 13 zł :P

rzut na taśmę - 14 zł :mrgreen:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon maja 03, 2010 11:02 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

2 za 15 zł :twisted:
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Pon maja 03, 2010 13:11 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

anna09 pisze:2 za 15 zł :twisted:

jeszcze trochę a zastanowię się czy Channel 5 nie będzie tańsze na prezent :wink:

a na razie 16 zł

Tweety

Post » Pon maja 03, 2010 17:44 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

Tweety pisze:
anna09 pisze:2 za 15 zł :twisted:

jeszcze trochę a zastanowię się czy Channel 5 nie będzie tańsze na prezent :wink:

a na razie 16 zł

Na razie nie odpuszczam 8) 17 zł.

anna09

Post » Pon maja 03, 2010 19:04 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

anno09, Tweety: dziękuję za dzielną licytację :ok:
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon maja 03, 2010 19:06 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

wielbicieli MERCI muszę błagać o przebaczenie.. bomboniera uległa zniszczeniu, jakby to powiedzieć, przebiegło przez nie stado kotów, a jeden zachaczył o nie zębami.. bardzo przepraszam.. wycofuję ją z licytacji.. jutro w to miejsce wstawię nową, z likierem i super tanią :) przepraszam za problemy..
Obrazek

edit_f

Post » Pon maja 03, 2010 19:08 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

edit_f pisze:wielbicieli MERCI muszę błagać o przebaczenie.. bomboniera uległa zniszczeniu, jakby to powiedzieć, przebiegło przez nie stado kotów, a jeden zachaczył o nie zębami.. bardzo przepraszam.. wycofuję ją z licytacji.. jutro w to miejsce wstawię nową, z likierem i super tanią :) przepraszam za problemy..

słuchaj ja mogę kupić ze zniszconym pudelkiem. Jeśli się zgadzasz, to daj wystaw podobnie. Ja nie zamierzam jej dawac na prezent :roll:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon maja 03, 2010 19:20 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

Akima pisze:
edit_f pisze:wielbicieli MERCI muszę błagać o przebaczenie.. bomboniera uległa zniszczeniu, jakby to powiedzieć, przebiegło przez nie stado kotów, a jeden zachaczył o nie zębami.. bardzo przepraszam.. wycofuję ją z licytacji.. jutro w to miejsce wstawię nową, z likierem i super tanią :) przepraszam za problemy..

słuchaj ja mogę kupić ze zniszconym pudelkiem. Jeśli się zgadzasz, to daj wystaw podobnie. Ja nie zamierzam jej dawac na prezent :roll:

ale ja ją ze złości wzienam i też naruszyłam :twisted:
Obrazek

edit_f

Post » Pon maja 03, 2010 19:29 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

edit_f pisze:
Akima pisze:

ale ja ją ze złości wzienam i też naruszyłam :twisted:

ja tak od początku ciebie podejrzewałam a nie twoje grzeczne aniołki. Ładnie tak na koty zrzucac odpowiedzialnośc :ryk: ?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon maja 03, 2010 19:31 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

Akima pisze:

ale ja ją ze złości wzienam i też naruszyłam :twisted:[/quote]

ja tak od początku ciebie podejrzewałam a nie twoje grzeczne aniołki. Ładnie tak na koty zrzucac odpowiedzialnośc :ryk: ?[/quote]

ale pse pani to one zaczęły.. "grzeczne aniołki" - widać, że mojemu Gandisiowi nigdy w oczy nie zaglądałaś :twisted: brakuje tylko dwóch.. zaraz je spakuję i wszystkie dostaniesz ode mnie w prezencie :) bylebym szybko cię spotkała, bo leżą sobie takie rozwalone i kuszą, coby się już męczyć nie musiały..
Ostatnio edytowano Pon maja 03, 2010 19:38 przez edit_f, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

edit_f

Post » Pon maja 03, 2010 19:37 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

poczekam na następną okazje i kupię w opcji kup teraz, to może aniołki nie rozwalą pudełka :twisted:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon maja 03, 2010 21:12 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

dobrze, że jedno dziecko dorosłe to mogę przetasować prezenty jakby co :wink: tzn jak się dopcham :D

Tweety

Post » Wto maja 04, 2010 7:26 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

dla zrozpaczonych po stracie MERCI, na miejsce tej bombonierki proponuję bombonierkę GRADIMENTO 230g (z likierem).. cena wywoławcza to 5 zł.. jeszcze raz bardzo przepraszam za zamieszanie..
Obrazek
Obrazek

edit_f

Post » Wto maja 04, 2010 10:36 Re: bomboniery i jaja.. na kociaki ze spalonego strychu..

edit_f pisze:dla zrozpaczonych po stracie MERCI, na miejsce tej bombonierki proponuję bombonierkę GRADIMENTO 230g (z likierem).. cena wywoławcza to 5 zł.. jeszcze raz bardzo przepraszam za zamieszanie..
Obrazek

no to bierzemy za piątkę :wink:

Tweety

[poprzednia][następna]