ezzme pisze:a czy puffki wytrzymują ciężar ludzia?
nie wiedziałam,że masz aż trzy futra,ale patrząc na nie myślę,że przydałoby się zacząć robić większe pufy. Jednak większość kotów forumowych to całkiem solidne i wykarmione stwory
dla niego to jakiś XXL rozmiarek by się zdał...
passa pisze:Kocuria- jak skombinuję taki antypoślizgowy materiał,to dam znać,bo na razie musiałabym się zorientować skąd go mam w ogóle wziąć i ile to kosztuje. Już dolabra zamawia u mnie parapetnik i ona stosuje taśmy do klinowania w oknie - może u Ciebie też by się takie rozwiązanie sprawdziło?

passa pisze:ezzme napisał(a):
a czy puffki wytrzymują ciężar ludzia?
Moje pufki przede wszystkim nie są nawet chyba tak duże,żeby ludzki tyłek sie na nich zmieścił - a nawet jak się zmieści,to zakryje całość i gdzie tu miejsce na ozdobność?
anusia27 pisze:Mnie się podoba nr.6 z kwiatkami,która niestety jest już sprzedana,czy będzie jeszcze taka?

(kotę też 
passa pisze:foczka.skoczka - ładną masz podłogę(kotę też
)
Z tymi kopertami,to widzę,że u jutyny p też taka funkcjonuje jako budka,przynajmniej tak można wywnioskować ze zdjęcia. Ale te pufki często są na styk,jeśli chodzi o wielkość. Albo przerzucę się na większy rozmiar,albo będą dwa do wyboru.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości