Nowy wątek- zapraszamy!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 06, 2011 14:07 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

halinka1403 pisze:Firana dla klusek wysłana :) Dziękujemy i polecamy się na przyszłość :1luvu:

Halinko! Czy moja firanka jest bezcenna czy może powiesz mi, ile się należy?
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Czw paź 06, 2011 18:13 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

AniaWrocław pisze:
halinka1403 pisze:Firana dla klusek wysłana :) Dziękujemy i polecamy się na przyszłość :1luvu:

Halinko! Czy moja firanka jest bezcenna czy może powiesz mi, ile się należy?

:kotek:
krynia08

Post » Czw paź 06, 2011 19:52 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

Znaczy bezcenna :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw paź 06, 2011 20:17 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

AniaWrocław pisze:Znaczy bezcenna :ryk:

Jak NASZA SKARBONKA :D Obrazek
krynia08

Post » Czw paź 06, 2011 20:19 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze:Znaczy bezcenna :ryk:

Jak NASZA SKARBONKA :D Obrazek

No!
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt paź 07, 2011 10:41 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

Halinka! Ostatni raz pytam, ile się należy??? Szczyt wszystkiego, żeby się dłużnik nie mógł doprosić wierzyciela! :ryk: :ryk: Więcej pytać nie będę :!:
A firanka przyszła dzisiaj, cudo! :1luvu: Jak zawieszę, zrobię zdjęcie dla reklamy!
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt paź 07, 2011 12:29 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

AniaWrocław pisze:Halinka! Ostatni raz pytam, ile się należy??? Szczyt wszystkiego, żeby się dłużnik nie mógł doprosić wierzyciela! :ryk: :ryk: Więcej pytać nie będę :!:
A firanka przyszła dzisiaj, cudo! :1luvu: Jak zawieszę, zrobię zdjęcie dla reklamy!

ObrazekObrazekObrazekObrazek
krynia08

Post » Pt paź 07, 2011 12:31 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze:Halinka! Ostatni raz pytam, ile się należy??? Szczyt wszystkiego, żeby się dłużnik nie mógł doprosić wierzyciela! :ryk: :ryk: Więcej pytać nie będę :!:

No sama widzisz :ryk: Nie pasują jej moje pieniądze, chyba zamówię coś jeszcze w takim razie :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt paź 07, 2011 13:13 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

:ryk: :ryk: :ryk: No i co się tak drze :!: :ryk: Czekałam,aż odbierzesz i zaakceptujesz.Skoro już ją masz to podaję cenę - 40 zł już z przesyłką .Jeżeli Ci odpowiada cena,to wpłać na konto skarbonkowe z dopiskiem -składka od halinka1403 :mrgreen: Czy może tak być :?: Ale mozesz tez odesłać,koszt przesyłki zwrócę. Oki :!: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Pt paź 07, 2011 13:14 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

AniaWrocław pisze:
krynia08 pisze:

No sama widzisz :ryk: Nie pasują jej moje pieniądze, chyba zamówię coś jeszcze w takim razie :ryk:
Halinka wymyśla wzory dla Ciebie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: i dlatego jej nie ma :mrgreen: :ryk: :ryk: o już odpisała :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pt paź 07, 2011 13:15 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

halinka1403 pisze::ryk: :ryk: :ryk: No i co się tak drze :!: :ryk: Czekałam,aż odbierzesz i zaakceptujesz.Skoro już ją masz to podaję cenę - 40 zł już z przesyłką .Jeżeli Ci odpowiada cena,to wpłać na konto skarbonkowe z dopiskiem -składka od halinka1403 :mrgreen: Czy może tak być :?: Ale mozesz tez odesłać,koszt przesyłki zwrócę. Oki :!: :1luvu:

Ona już siem zakochała :ryk: :ryk: to nie odeśle :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pt paź 07, 2011 13:21 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

krynia08 pisze:
halinka1403 pisze::ryk: :ryk: :ryk: No i co się tak drze :!: :ryk: Czekałam,aż odbierzesz i zaakceptujesz.Skoro już ją masz to podaję cenę - 40 zł już z przesyłką .Jeżeli Ci odpowiada cena,to wpłać na konto skarbonkowe z dopiskiem -składka od halinka1403 :mrgreen: Czy może tak być :?: Ale mozesz tez odesłać,koszt przesyłki zwrócę. Oki :!: :1luvu:

Ona już siem zakochała :ryk: :ryk: to nie odeśle :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Nie drę się, ino się pruję, bom stara! Może tak być! A o zwrocie zapomnij :ryk: A tak na marginesie: przestraszyłaś się, że zacznę zamawiać? :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt paź 07, 2011 13:31 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

Aneczko :!: ja nie taka strachliwa :mrgreen: A jeżeli zamówisz -to ucieszysz nie tylko mnie ,ale uszczęsliwisz niejednego kotka :1luvu: Tak ,że zamawiaj ,jak najwięcej :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Pt paź 07, 2011 13:35 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

halinka1403 pisze:Aneczko :!: ja nie taka strachliwa :mrgreen: A jeżeli zamówisz -to ucieszysz nie tylko mnie ,ale uszczęsliwisz niejednego kotka :1luvu: Tak ,że zamawiaj ,jak najwięcej :1luvu:

Kurczę, nikt się mnie nie boi :( A nad zamówieniem zastanowię się, nie wiem, czy się opłaca, przedtem była lepsza opcja - bezcenna :ryk:
Przelew poszedł był :D
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt paź 07, 2011 13:37 Re: Odmień mieszkanie i pomoż kotom!!NOWOŚCI!!

AniaWrocław pisze:
halinka1403 pisze:Aneczko :!: ja nie taka strachliwa :mrgreen: A jeżeli zamówisz -to ucieszysz nie tylko mnie ,ale uszczęsliwisz niejednego kotka :1luvu: Tak ,że zamawiaj ,jak najwięcej :1luvu:

Kurczę, nikt się mnie nie boi :( A nad zamówieniem zastanowię się, nie wiem, czy się opłaca, przedtem była lepsza opcja - bezcenna :ryk:
Przelew poszedł był :D

:ryk: :ryk: http://www.youtube.com/watch?v=hZRJF1e3c6M
krynia08

[poprzednia][następna]