Moderator: Moderatorzy
KITA - RZESZÓW pisze:Może ktoś ma ochotę sponsorować I miejsce kocich wyborów??
milena88 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Może ktoś ma ochotę sponsorować I miejsce kocich wyborów??
ja mogę sprezentować niespodzianki dla kociaków
ale na wysyłkę tym razem nie będę miała funduszy
floxanna pisze:milena88 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Może ktoś ma ochotę sponsorować I miejsce kocich wyborów??
To jak mi podasz kwotę potrzebną na wysyłki i nr konta na priv, to ja mogę przesłać kasę na wysyłkę
milena88 pisze:floxanna pisze:milena88 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Może ktoś ma ochotę sponsorować I miejsce kocich wyborów??
To jak mi podasz kwotę potrzebną na wysyłki i nr konta na priv, to ja mogę przesłać kasę na wysyłkę
okto wszystko jasne, odezwę się później jak bd wiedziała ile te cuda wianki ważą
![]()
Iwonami pisze:Dziewczynki, podpowiedzcie kto robi szydełkowe zabawki z piórkami. Dostali takie w prezencie Rysio i Tosia, a ja nie pamiętam od kogo
![]()
Mam do oddania troszkę kolorowych piórek. Policzyłam - 24 sztuki w kolorach dwóch:czarnym i różowym. Może się przydadzą?
Iwonami pisze:O, to przypomniałam sobie, "nasze" zabawki są od mileny88.
Zaraz do Niej napiszę. Dziękuję Ewa
floxanna pisze:milena88 pisze:floxanna pisze:milena88 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Może ktoś ma ochotę sponsorować I miejsce kocich wyborów??
okto wszystko jasne, odezwę się później jak bd wiedziała ile te cuda wianki ważą
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości