Moderator: Moderatorzy
XAgaX pisze:Poczta Polska.
Dostałam kilka przesyłek z bazarków, poszłam odebrać je hurtem, dostałam 4 listy, jeden był zdaniem pani odebrany. Ponieważ koty nie posiadły tej umiejętności (a szkoda), mogła to zrobić poza mną jedynie mama, która kategorycznie nie przyznaje się do wizyty na poczcie. Do tego mieszkamy razem, więc nawet jakby zapomniała mi dać, sama zobaczyłabym fanty na stole.
Dostałam awizo powtórne na 1 z listów i pierwsze na 2 kolejne, inna babeczka poszła sprawdzić i mówi- nic dla Pani nie mam, wszystko odebrane.
Wczoraj wróciłam do domu o 19.55, poczta czynna do 20, mama podaje mi co przyszło: nowe awizo i informacja, że jedna z przesyłek nie została odebrana w ciągu 14 dni (byłam z tym &*(^^@%+_*%^# awizem 2 x na poczcie w ciągu tych 14 dni!), w związku z czym zostaje uznana za doręczoną.
Nie doszły do mnie 2 fanty z bazarków, oba zakupione u zaufanych osób, u których kupowałam już wcześniej i zawsze dochodziło: rolki odkłaczające i perfumy. Dlatego pewnie wiecie, jakie mam podejrzenia...
XAgaX pisze:pozwolę sobie zacytować swój post z wątku wnerwionego- jak przesyłka została zwrócona do nadawcy, nie jest to moja wina
XAgaX pisze:Poczta Polska.
Dostałam kilka przesyłek z bazarków, poszłam odebrać je hurtem, dostałam 4 listy, jeden był zdaniem pani odebrany. Ponieważ koty nie posiadły tej umiejętności (a szkoda), mogła to zrobić poza mną jedynie mama, która kategorycznie nie przyznaje się do wizyty na poczcie. Do tego mieszkamy razem, więc nawet jakby zapomniała mi dać, sama zobaczyłabym fanty na stole.
Dostałam awizo powtórne na 1 z listów i pierwsze na 2 kolejne, inna babeczka poszła sprawdzić i mówi- nic dla Pani nie mam, wszystko odebrane.
Wczoraj wróciłam do domu o 19.55, poczta czynna do 20, mama podaje mi co przyszło: nowe awizo i informacja, że jedna z przesyłek nie została odebrana w ciągu 14 dni (byłam z tym &*(^^@%+_*%^# awizem 2 x na poczcie w ciągu tych 14 dni!), w związku z czym zostaje uznana za doręczoną.
Nie doszły do mnie 2 fanty z bazarków, oba zakupione u zaufanych osób, u których kupowałam już wcześniej i zawsze dochodziło: rolki odkłaczające i perfumy. Dlatego pewnie wiecie, jakie mam podejrzenia...
Pako pisze:Ojej! Nasze rolki zajumali- Thorkatt szukamy dowód nadania do XAgaX
Thorkatt pisze:Pako pisze:Ojej! Nasze rolki zajumali- Thorkatt szukamy dowód nadania do XAgaX
Dowód mam i chyba jeszcze dzisiaj nocą polecę reklamować, bo w Rynku całodobowa, to przerwę błogi sen
XAgaX pisze:Thorkatt pisze:Pako pisze:Ojej! Nasze rolki zajumali- Thorkatt szukamy dowód nadania do XAgaX
Dowód mam i chyba jeszcze dzisiaj nocą polecę reklamować, bo w Rynku całodobowa, to przerwę błogi sen
nie poświęcaj się aż tak![]()
byłam dziś na poczcie, pogadałam z panią w okienku, okazało się, że przesyłka została zwrócona do nadawcy. Ja na to, że przecież 2 x byłam, najpierw z normalnym awizem, potem z powtórnym i pani poinformowała mnie, że listu nie ma ani w systemie, ani na półce. Kontrolerka sprawdziła i- faktycznie, nie miała Pani możliwości odebrać tego listu, bo osoba wpisująca dane do systemu dopisała go ręcznie (na monitorze czy na klawiaturze?).
Także przepraszam za zamieszanie, powstałe nadkoszty oczywiście zwrócę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości