*Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.KONIEC!*

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lis 29, 2010 19:59 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.O 20.00 koniec!*

ti lajta za dziesiątaka poproszę

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pon lis 29, 2010 20:06 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.O 20.00 koniec!*

edit: :oops: nie zauważyłam, że już koniec

Wilczek

Od: Czw lut 04, 2010 22:20

Post » Pon lis 29, 2010 20:20 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.O 20.00 koniec!*

no to się chyba bazaker zakończył, ale amaretto to nie wiem :P
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon lis 29, 2010 20:58 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.O 20.00 koniec!*

Bazarek zakończony!

1. Plecak Royal Canin - 10zł - ewaj44

2. Byczek breloczek - 2zł - sabbatha

3. Kielich ozdobny - 7zł - BOZENAZWISNIEWA

4. Amaretto Disaronno - 35zł - bibuś

5. Winonosz - 6zł - Alienor

6. Koci talerz - 40zł - kingak

7. Świecznik na tii-lajty ;) - 10zł - piccolo

8. Wieszak decoupage - 10zł - izydorka

9. Chińskie dzwonki - 12zł - zirrael

10. Kalendarz biurkowy AMUN - 5zł -

11. Terminarz Royal Canin - 22zł - jamkasica

12. Czerwony, duży portfel - 24zł - AniHili

13. Portfelik serduszko - 5zł -

14. Przenośny haczyk na torebkę - 15zł - milu

15. Tusz Manhattan Long&Swing - 12zł - bibuś

Kochani, PW z namiarami podsumowaniem postaram się wysłać w środę. Wybaczcie, ale jestem padnięta.

16. Tusz Manhattan Volcano XXL - 12zł - bibuś

17. Bluzka dziewczęca H&M - 5zł - daga80

18. Elastyczna bluzka damska - 14zł - kosma_shiva
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto lis 30, 2010 7:50 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.Jutro koniec!*

Boo77 pisze:
Iśka pisze:To niesprawiedliwe. Ja jutro nie będę miała dostępu do netu. :(

:(

Przyznam, że nie wiem co zrobić. Ewidentnie widać, że ruch na bazarku jest dużo większy w tygodniu. Bardzo dużo ludzi wyjeżdża na weekendy, dużo osób ma dostęp do netu jedynie w pracy. Jestem bardzo daleka od tego by robić coś niesprawiedliwego ale prawda jest taka, że po spłaceniu długu za leczenie Rayana na OKK mało co zostanie i chyba muszę kierować się dobrem naszych kotów...

Może ktoś z uczestników bazarku wypowiedziałby się na ten temat?

Proszę bluzkę z kotami za 15zł. Zasady licytacji zostały złamane, więc bez skrupułów przebijam poprzedniczkę o 1 zł.
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Wto lis 30, 2010 9:33 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.Jutro koniec!*

Iśka pisze:
Boo77 pisze:
Iśka pisze:To niesprawiedliwe. Ja jutro nie będę miała dostępu do netu. :(

:(

Przyznam, że nie wiem co zrobić. Ewidentnie widać, że ruch na bazarku jest dużo większy w tygodniu. Bardzo dużo ludzi wyjeżdża na weekendy, dużo osób ma dostęp do netu jedynie w pracy. Jestem bardzo daleka od tego by robić coś niesprawiedliwego ale prawda jest taka, że po spłaceniu długu za leczenie Rayana na OKK mało co zostanie i chyba muszę kierować się dobrem naszych kotów...

Może ktoś z uczestników bazarku wypowiedziałby się na ten temat?

Proszę bluzkę z kotami za 15zł. Zasady licytacji zostały złamane, więc bez skrupułów przebijam poprzedniczkę o 1 zł.

Iśka, zasady licytacji nie zostały złamane. Przed jej ukończeniem poinformowałam otwarcie, że przedłużam ją po prostu o jedną dobę. Dla dobra kotów. Oprócz Ciebie nikt z licytujących nie zgłosił sprzeciwu, czyli większość osób zaakceptowała tę zmianę. Mogłaś wysłać mi PWu ze swoją maksymalną ofertą bym w Twoim imieniu zalicytowała, mogłaś poprosić kogoś kto miał wczoraj dostęp do netu by zalicytował w Twoim imieniu. Przykro mi bardzo z powodu całej tej sytuacji ale starałam się zrobić to, co będzie najkorzystniejsze dla ponad setki bezdomnych kotów w naszym schronisku, i jak widać poniedziałek przyniósł jeszcze dużo dobrego...
Obrazek

Boo

Post » Wto lis 30, 2010 9:44 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.O 20.00 koniec!*

Gdyby babka miała wąsy to byłby dziadek. Mogłaś wcześniej pomyśleć, że w niedzielę ludzie możliwe, że nie siedzą przy komputerach i ustalić datę zakończenia licytacji np na środę.

Nie ma o czym gadać. Ja bym nie wzięła udziału w licytacji, która kończy się w poniedziałek o 21.00, bo właśnie w tym czasie nie wchodzę do internetu bo zwykle jeszcze pracuję.

Nie będę brała już udziału w Twoich licytacjach.
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Post » Wto lis 30, 2010 9:50 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.O 20.00 koniec!*

Gdyby była dla Ciebie ważna pomoc dla kotów, nie pisałabyś w ten sposób... To nie sklep internetowy tylko Koci Bazarek gdzie zbierane są środki na pomoc bezdomnym kotom i to ich dobro przede wszystkim się liczy.

Zawsze można dojść do jakiegoś porozumienia, znaleźć wyjście z sytuacji ale nie tymi drogami.

Przykro mi :(

Gdybym miała wąsy, fakt, może pomyślałabym o tym by od razu zrobić aukcję do poniedziałku a może wtedy Ty po prostu poprosiłabyś kogoś (tak jak kingak DJ) by zalicytował za Ciebie...

dla mnie EOT, cholernie przykry aczkolwiek
Obrazek

Boo

Post » Wto lis 30, 2010 12:23 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.O 20.00 koniec!*

Wiesz co Iśka uważam, że trochę niesprawidliwie oceniłaś sytuację, Boo77 uczciwie poinformowała, że licytacja została przedłużona oprócz Ciebie nikt nie zgłosił żadnego naruszania zasad i ewentualnych skarg. Fakt, że nie pomyślała od razu aby zrobić licytację dłużej nie oznacza, że była ona źle przeprowadzona. Z czasem wyszło, że zainteresowanie bazarkiem jest spore a na dodatek dramatyczna sytuacja jednego z kotów ( i co za tym idzie rosnący dług w lecznicy) spowodowały, że postanowiła przedłużyć bazarek bo ktoś może jeszcze by zalicytował ( i tak się stało) i dzięki temu uzyskałaby więcj pieniążków na ogromne potrzeby. Po za tym tak jak napisano zawsze można napisać PW podać maksymalną cenę i wtedy Boo77 by podbiła za Ciebie (o ile kojarzę juz tak robiono nawet na którejś z naszych opolskich licytacji i nikt nie zgłaszał sprzeciwu). Na pewno by nie odmówiła. Po za tym nie kojarze by do tej pory były jakies skargi, uwagi co do licytacji prowadzonych przez Boo77. Twoja reakcja cyt: "Nie będę brała już udziału w Twoich licytacjach" jest po prostu dziecinna bo chyba wszystkim nam tu chodzi o pomoc kotom przede wszystkim a, że dodatkowo za często atrakcyjne ceny mozna na bazarkach nabyć fajne rzeczy to dodatkowa korzyść dla licytujących. Komu chcesz zrobić na złość Boo77 czy kotom na, które potrzeby będa szły pieniążki z kolejnych licytacji?

Tyle na ten temat.
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Wto lis 30, 2010 12:30 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.O 20.00 koniec!*

Nie widzę powodu, aby osoby trzecie oceniały mnie i mówiły mi co jest dziecinne, a co nie jest.

Tyle w tym temacie.
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Post » Wto lis 30, 2010 12:37 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.O 20.00 koniec!*

Masz rację zagalopowałam sie nie powinnam napisąc że jest było to dziecinne choć tak pomyślałam, uważałam jednak za stosowne wypowiedziec się w temacie, który dotyczy pomocy naszym opolskim kotom, w której uczestniczę i po prostu zabolała mnie twoja wg mnie niesprawiedliwa ocena Boo77. Za nazwanie reakcji dziecinną przepraszam.
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Wto lis 30, 2010 13:31 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.O 20.00 koniec!*

hmm, dziwne, bo juz w niedziele podana zostala informacja o przedluzeniu, czyli w ten dzien kiedy miala sie konczyc.
Jak ktos mysli, ze sie konczy w niedziele wieczorem i mu zalezy to zaglada wlasnie wtedy...
ech
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto lis 30, 2010 15:55 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.O 20.00 koniec!*

kosma_shiva pisze:mm, dziwne, bo juz w niedziele podana zostala informacja o przedluzeniu, czyli w ten dzien kiedy miala sie konczyc.
Jak ktos mysli, ze sie konczy w niedziele wieczorem i mu zalezy to zaglada wlasnie wtedy...
ech

Dokładnie a jeżeli nie w niedzele to w poniedziałek miał cały Boży dzień aby zobaczyć czy udało mu się wylicytować daną rzecz... To równie dobrze ja powinnam się awanturować o terminarz, ale tego nie robię bo po co moja wina, że nie weszłam przed zakończeniem...

PS Bardzo fajnie, że tyle osób wzięło udział w bazarku oraz, że tyle pieniążków zostanie zebranych na potrzeby "naszych dzieci"

Pozdrawiam :)

natasiunia

Od: Pon wrz 07, 2009 19:24

Post » Wto lis 30, 2010 17:10 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.O 20.00 koniec!*

natasiunia pisze:
kosma_shiva pisze:mm, dziwne, bo juz w niedziele podana zostala informacja o przedluzeniu, czyli w ten dzien kiedy miala sie konczyc.
ech

Dokładnie a jeżeli nie w niedzele to w poniedziałek miał cały Boży dzień aby zobaczyć czy udało mu się wylicytować daną rzecz... To równie dobrze ja powinnam się awanturować o terminarz, ale tego nie robię bo po co moja wina, że nie weszłam przed zakończeniem...

PS Bardzo fajnie, że tyle osób wzięło udział w bazarku oraz, że tyle pieniążków zostanie zebranych na potrzeby "naszych dzieci"

Pozdrawiam :)

Tutaj jest do kupienia kalendarz z Royala:
viewtopic.php?f=20&t=120839

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Wto lis 30, 2010 18:58 Re: *Tusze,bluzki,portfele i inne cuda.Na Opole.O 20.00 koniec!*

Molli pisze:Molli
O Dziękuję bardzo :) Już patrzę :)

natasiunia

Od: Pon wrz 07, 2009 19:24

[poprzednia][następna]