Ewentualny dochód chcę samolubnie przeznaczyć dla moich działkowych podopiecznych – tu ich wątek viewtopic.php?p=3640463
Mam ich obecnie pod opieką 10 – 4 stałe, mieszkające w altance i reszta dzika dochodząca.
Na ostatnie badania krwi trójki (która mi zachowaniem lekko podpadała) plus pilne zrobienie zębów Pasika (ma plazmocytarne, miejscami pojawiła się martwica dziąseł) zostawiłam w ubiegłym miesiącu prawie 300zł …
A ponieważ okazało się, ze dwójka kocurków wymaga karmy nerkowej, kupiłam tez (okazyjnie!) 10kg Josery nerkowej za 120zł.
Pasik do tego jest wciąż diagnozowany – od ponad roku kuleje z nie wiadomo jakiego powodu, co parę miesięcy ma powtarzane RTG, jest cały czas na RC Mobility i glukozaminie.
O Batonie nie wspomnę – młodziutki kotek ponad 8kg – wetka podejrzewa, ze ta otyłość jest chorobliwa, wiec też zaczynamy diagnozować (na pierwszy ogień poszły badania tarczycy, cukier, wątroba).
Pasik wciąż czeka na szczepienie …
Do tego oczywiście wciąż wyskakują nowe problemy – chociażby w grudniu dwa razy była akcja „ropień”

W każdym razie – każdy grosz się przyda … bo przecież poza altanową stałą ekipą przychodzą jeszcze inne zziębnięte kotki plus jedna z domowych kotek chora na nie-wiadomo-co, właśnie poszło 800zł na tomograf.
Zapraszam, może coś komuś wpadnie w oko

1. Miseczka - ceramiczna w osłonce z ciemnej wikliny, firmy Gourmet, unikalna, nie do kupienia, nowa, nieużywana
cena wywoławcza - 10zł
licytuje

2. Posłanko - z ciemnej wikliny, z grubą, beżową poduchą, firmy Gourmet, unikalne, nie do kupienia, oczywiście nowe, nieużywane.
cena wywoławcza - 30zł
licytuje

Poglądowa wielkość na przykładzie mojego średniej wielkości Gagata (Gagatek nie na sprzedaż

3. Miseczka szklana z miarką Royal Canin
cena wywoławcza - 10zł

4. Puszeczka „rudy kot”, bateria AA (większy paluszek) postawiona dla ukazania skali
cena wywoławcza 5zł

5. Whiskasowa rodzinka mruczących kotków

a) kotek leżący wywoławcza 5zł

b) kotek siedzący wywoławcza 5zł

c) kotek stojący wywoławcza 5zł

6. Tunel pluszowy granatowy, dłuuugi, ok. 140cm, bardzo mało używany, bo moje koty nie lubią takich zabawek

Cena wywoławcza - 40zł
licytuje

Proszę wziąć pod uwagę koszty przesyłek, które będą doliczone do wylicytowanych kwot. Nie podaje ich, bo każdy przedmiot ma inne gabaryty i wagę.
Licytacje potrwają 5 dni od rozpoczęcia dla każdego przedmiotu osobno, skończą się piątego dnia o 21.00 czasu rzeczywistego, polskiego.
Zapraszam!