Aplikacja klubowa do FPL

Forum Felis Polonia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro wrz 16, 2009 8:27 Aplikacja klubowa do FPL

Czy ktoś może mi powiedzieć, jakie warunki musi spełnić klub, który chce wejść do FPLu?
Bo sam FPL nie bardzo jest zainteresowany odpowiedzeniem mi, mimo kilku maili oraz dwóch telefonów z prośbą o przesłanie mi takiej informacji mailem. :(

Xarthias

Od: Pon sty 21, 2008 12:02

Post » Śro wrz 16, 2009 15:09 Re: Aplikacja klubowa do FPL

Wszystkie informacje są w statucie FPL, który jest dostępny na stronie www

pozdrawiam Rafał
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Śro wrz 16, 2009 18:13 Re: Aplikacja klubowa do FPL

Rafał :ok:
Każdej osobie która chce zapisać się do naszego klubu ,zadaję pierwsze pytanie czy zapoznała,zapoznał się z statutem i regulaminem hodowlanym ,to tylko po to aby w przyszłości nie było niespodzianek .
Pozdrawiam

MRUCZKI

Od: Śro sie 10, 2005 10:09

Post » Czw wrz 17, 2009 9:46 Re: Aplikacja klubowa do FPL

lrafal pisze:Wszystkie informacje są w statucie FPL, który jest dostępny na stronie www

pozdrawiam Rafał

Czyżby? Wyobraź sobie, że czytałem ten statut i są tam tylko ogólniki. Na szczęście, są tu jeszcze ludzie chętni do pomocy, którzy podpowiedzieli to i owo, czego w statucie nie ma... Bo diabeł tkwi w szczegółach, czyż nie?
Enyłej, EOT, a osobę władną proszę o usunięcie topica.
MRUCZKI pisze:Rafał :ok:
Każdej osobie która chce zapisać się do naszego klubu ,zadaję pierwsze pytanie czy zapoznała,zapoznał się z statutem i regulaminem hodowlanym ,to tylko po to aby w przyszłości nie było niespodzianek .
Pozdrawiam

A co ma piernik do wiatraka? Lol...

Xarthias

Od: Pon sty 21, 2008 12:02

Post » Sob paź 10, 2009 13:39 Re: Aplikacja klubowa do FPL

A to ma kawa do szarlotki że tam są zawarte wszelkie rzeczy które w przyszłości w przypadku nieznajomości regulaminów i statutów mogą być przyczyna problemów typu "kruczki" lub "nie wiedziałem". Dobrym przykladem moga tu być umowy kredytowe z banku np.. Wszystko trzeba czytać. Ja w umowie kotów mam parę miejsc w których coś się wypełnia przez kupującego własnie po to abym miała pewnośc że się z nią zapoznał. Przeciez nie będę robiła testu z umowy.. A jak nie doczytał ze za coś sa kary albo że mam okresloneprawa no to cóż.. jego potem problem jak złamie warunki. Rozumiesz? Trzeba być swiadomym wielu rzeczy a one są w regulaminach i statutach.. Ale sie rozpisałam..

Ps: szybko rezygnujesz a LoL do Pani Prezes CC Pomerania chyba jest nie na miejscu..

Amusia

Od: Śro wrz 10, 2008 6:52

Post » Czw lis 26, 2009 8:20 Re: Aplikacja klubowa do FPL

Amusia pisze:A to ma kawa do szarlotki że tam są zawarte wszelkie rzeczy które w przyszłości w przypadku nieznajomości regulaminów i statutów mogą być przyczyna problemów typu "kruczki" lub "nie wiedziałem". Dobrym przykladem moga tu być umowy kredytowe z banku np.. Wszystko trzeba czytać. Ja w umowie kotów mam parę miejsc w których coś się wypełnia przez kupującego własnie po to abym miała pewnośc że się z nią zapoznał. Przeciez nie będę robiła testu z umowy.. A jak nie doczytał ze za coś sa kary albo że mam okresloneprawa no to cóż.. jego potem problem jak złamie warunki. Rozumiesz? Trzeba być swiadomym wielu rzeczy a one są w regulaminach i statutach.. Ale sie rozpisałam..

Ps: szybko rezygnujesz a LoL do Pani Prezes CC Pomerania chyba jest nie na miejscu..

forumowicz MRUCZKI jest forumowiczem MRUCZKI a nie Prezesem
i jeżeli forumowicz nie zrozumiał prostego pytania, to zdziwienie jest jak najbardziej na miejscu

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31