SHEILA biało-bure cudeńko

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 18, 2005 20:24 SHEILA biało-bure cudeńko

Sheilka ma ok.4 miesięcy. Zostala znaleziona przez nas w sierpniu, dosłownie weszła nam pod koła rowerów. Miała ciasno zacisniętą na szyi obróżkę, prawdopodobnie ktoś się jej pozbył.Zapakowaliśmy ją do plecaka i przywieźlismy do domu.
Choć jestem astmatyczką, wierzyłam w to, że Sheilcien zostanie z nami do końca swych dni (przed znalezieniem Sheili straciłam 3 tyg.kociątko adoptowane ze schroniska, sądziłam, że Sheilka przyszła " w zamian" za Coffeego).Niestety, wizyta kontrolna u alergologa dała mi wyraźnie do myślenia.Odkąd mieszka z nami Sheila stan mojego zdrowia nie poprawił się ani trochę.Lekarz zwiększył mi dawkę leków...
Postanowiłam poszukać Sheili nowego domu. I nie mam zamiaru straszyć, że oddam Ją do schroniska czy zaniosę do uśpienia.Będzie ze mna tak długo, dopóki nie znajdę jej odpowiedzialnego i kochającego opiekuna. Podjęcie decyzji o jej oddaniu było dla mnie strasznie trudne.Przemyślałam tę sprawę i wiem, że to ostateczna decyzja.
Nie wyobrażam sobie życia z kotem pod jednym dachem i nie przytulania go, nie drapania, nie mziania. Zamknięcia mu dostepu do mojego pokoju i ograniczenie kontaktu do podawania jedzenia i wymiany żwirku w kuwecie...

Sheila to w 100% kuwetkowa koteczka. Wspaniale dogaduje się z dwoma dużymi sukami. Uwielbia drobiową wątróbkę i jest strasznym żarłokiem.
Sheila posiada książeczkę zdrowia, jest odrobaczona i odpchlona.Nie jest szczepiona, jest całkowicie "domową", niewychodzącą kotką, nie kontaktuje się z innymi kotami. W razie potrzeby pokryje koszty szczepienia.
Zobaczcie jak wygląda SHEILA:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kotka mieszka w Świętochłowicach (woj.śląskie).
Kontakt: 501 006 177 lub michal_kucia@op.pl lub gg 6973252
Pozdrowienia śle K@tkowe stadko: Aurika (ON), Axa (mix box) oraz Nescca ("europejka"), no i żółwiczka żółtolica Magnolia :)

K@tk@

Od: Sob lis 05, 2005 12:10

Post » Sob lis 19, 2005 21:15

Sheila nadal bez domu...
Gość

Post » Nie lis 20, 2005 11:33

Sheila jest piekna,widzialam na wlasne oczy.
Jest niesamowitym kotkiem i zasluguje na rownie niesamowity dom.

:crying:
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Nie lis 20, 2005 22:35

hop
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Nie lis 20, 2005 23:57

Prawdopodobnie Sheilcienka pojedzie do nowego domku, do Jaworzna.Zamieszka z druga kotką, dalmatynką i ONkiem...

Dostałam info od mojej wetki, że domu poszukuje koteczka, który ledwo uszła z zyciem.Było z nia naprawde krucho, została znaleziona na terenie huty w bardzo złym stanie. Obecnie czuje sie świetnie. W środe postaram się wstawić jej fotki. Wiem tylko tyle , że koteczka ma ok.2-3 miesiące i jest bura pręgowana...
Gość

Post » Pon lis 21, 2005 0:00

oczywiscie post powyzej został napisany przeze mnie, zapomniałam sie zalogowac...
Pozdrowienia śle K@tkowe stadko: Aurika (ON), Axa (mix box) oraz Nescca ("europejka"), no i żółwiczka żółtolica Magnolia :)

K@tk@

Od: Sob lis 05, 2005 12:10