znalazły dom

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 02, 2005 13:47 znalazły dom

Pytanie - czy jest na forum coś takiego, jak baza kotków, które znalazły swój dom? (są talkie opisy np. na stronach Canisu, Amicusa). Jeśli nie, to może by coś takiego założyć. Czasami po przeczytaniu tylu smutnych historii o kotkach oczekujących na domek chciałoby się przeczytac coś podnoszącego na duchu, a póki co są historie udanych adopcji ale nie "w pigułce". Jeśli sie mylę, to proszę mnie poprawić.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt wrz 02, 2005 13:49

przez ostatnie dwa lata były robione wątki z kotami które znalazły dom

poszukaj, na pewno znajdziesz
liczba była niesamowita :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt wrz 02, 2005 13:55

A może faktycznie zrobić taki obszar jak kociarnia dla kotków, które znalazły dom i tam je przenosić? Zmniejszyłoby to tłok na kociarni, zostałyby tam tylko koty potrzebujące - teraz nie zawsze z tytułu wątku wynika obecna sytuacja kociaka.
A poza tym na pewno byłoby to pole wiadomości tylko optymistycznych - tak jak teraz w amicusie w okienko "znalazły dom" :)
Powyższy temat pod rozwagę decydenów :)

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt wrz 02, 2005 13:59

na dogomanii udalo nam sie zalozyc dzial "Juz w nowym domu", gdzie sobie piszemy o psiakach w nowych domkach

eurydyka

Od: Śro paź 13, 2004 15:05

Post » Pt wrz 02, 2005 14:07

annskr pisze:A może faktycznie zrobić taki obszar jak kociarnia dla kotków, które znalazły dom i tam je przenosić? Zmniejszyłoby to tłok na kociarni, zostałyby tam tylko koty potrzebujące - teraz nie zawsze z tytułu wątku wynika obecna sytuacja kociaka.
A poza tym na pewno byłoby to pole wiadomości tylko optymistycznych - tak jak teraz w amicusie w okienko "znalazły dom" :)
Powyższy temat pod rozwagę decydenów :)

wątki, gdzie kociaki znalazły dom poza forum same spadają
a te gdzie nowy opiekun jest forumowiczem są przenoszone na Koty
Obrazek

Mysza

Post » Pt wrz 02, 2005 18:58

annskr pisze:A może faktycznie zrobić taki obszar jak kociarnia dla kotków, które znalazły dom i tam je przenosić? Zmniejszyłoby to tłok na kociarni, zostałyby tam tylko koty potrzebujące - teraz nie zawsze z tytułu wątku wynika obecna sytuacja kociaka.

Uważam ,że to byłoby dobre rozwiązanie...w tej chwili na kociarni, na samej górze znajduja się (o ile się nie mylę) trzy wątki o kotkach, które już znalazły dom, natomiast te, które szukają spadaja i spadają....
a teraz na samej górze będzie ten wątek... :?

aga23

Od: Wto sie 02, 2005 23:41

Post » Pt wrz 02, 2005 19:59

Jesli masz ochote cos takiego poczytac- serdecznie zapraszam na www.fundacjakot.prv.pl do dzialu URATOWANE ZWIERZAKI :D
lidiya niezalogowana

Post » Pon wrz 05, 2005 6:31

lidiya niezalogowana pisze:Jesli masz ochote cos takiego poczytac- serdecznie zapraszam na www.fundacjakot.prv.pl do dzialu URATOWANE ZWIERZAKI :D

Zajrzałam na tą stronę, kotuchy słodziutkie, właśnie czegoś takiego brakuje mi na tym forum - historii z happy-endem "w pigułce", ponawiam więc moją prośbę do administratorów - proszę o założenie takiego wątku na miau :catmilk:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon wrz 05, 2005 7:54

mar9 pisze:
lidiya niezalogowana pisze:Jesli masz ochote cos takiego poczytac- serdecznie zapraszam na www.fundacjakot.prv.pl do dzialu URATOWANE ZWIERZAKI :D

Zajrzałam na tą stronę, kotuchy słodziutkie, właśnie czegoś takiego brakuje mi na tym forum - historii z happy-endem "w pigułce", ponawiam więc moją prośbę do administratorów - proszę o założenie takiego wątku na miau :catmilk:

takie wątki SĄ tworzone na zakopńczenie roku

Forumowe adopcje 2004 http://forum.miau.pl/1-vt22791.html?start=0

Forumowe adopcje 2003 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=11753&start=0
Obrazek

Mysza

Post » Pon wrz 05, 2005 10:13

Mysza - dzięki za linki, byłam, zobaczyłam i odetchnęłam z ulgą, że na forum jest taka baza kociambrów, którym się powiodło.
Pozdrawiam.
Ps. Imponująca jest liczba tych szczęściarzy, składam głęboki ukłon wszystkim forumowiczom, którzy się do tego przyczynili. BRAWO !!! :king:
ObrazekObrazek

mar9