pilne !!! 5-*letni srebrny persik szuka nowego domu.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 26, 2005 22:35 pilne !!! 5-*letni srebrny persik szuka nowego domu.

:cry: Kot perski, srebrny szuka nowego domu. Ma 5 lat, zdrowy, zadbany, wykastrowany,nie może dłużej zostać u nas, bo przestał tolerować drugiego kota
Proszę o kontakt osoby naprawdę kochające zwierzęta.
Nie posiada rodowodu
Na zyczenie prześlę zdjęcia.
mail: qzu7@wp.pl
tel. 322-60-23, gg. 7363373
oferta dotyczy wyłącznie warszawy i okolic
qzu77

Post » Śro lip 27, 2005 17:01 Pers

Czejść ogłoś to na Paluchu tam jak ostatnio trafiły persy to było więcej hętnych niż kotów napewno znajdzie dom .
Powodzenia .

Asia Ronda

Od: Pt lut 25, 2005 15:06

Post » Czw lip 28, 2005 10:55

Spróbuj koniecznie tam: http://planeta-persja.prv.pl/ najpopularniejsze chyba forum o kotach perskich. Będziesz mieć dużą pewność, że zwierzak trafi do domu, gdzie na prawdę ktoś chce mieć persa.
Powodzenia !

titu titu

Od: Czw lip 28, 2005 8:16

Post » Pt lip 29, 2005 15:37 dzięki

:arrow: NIestety trudno znaleźć wyjście z takiej sytuacji, nadal szukam nowego domu. Na portalu Persja już byłam, ale i podałam dane na Paluchu, ale przy okazji otrzymałam niezły komentarz od wolontariuszki, że kot to nie zabawka, pisała z wyrzutami o odpowiedzialności pod moim adresem . itp... Ja sama wiem, ile w swoim życiu i dla ilu kotów poświęciłam i pieniadze i czas i wszelkie wygody, tak więc nie zasłużyłam sobie w takim momencie w dodatku na takie komentarze, ale cóż, takie jest życie. Szkoda, że istnieją tacy ludzie, do jakich ja niesłusznie zostałam zaliczona, bo rzeczywiście kot jeśli gdzieś trafi, to powinien znaleźć dom na całe życie i tam szczęśliwie dokończyć żywota. A my nigdy o nim nie zapomnimy.
Ja też strasznie przeżywam tą sytuację i są to straszne chwile, kiedy podjęliśmy decyzję o oddaniu do adopcji...
Pozdrawiam wszystkich i nadal mam nadzieję, że znajdzie się jakaś życzliwa kotom osoba, i która zechce moje persiątko.[/b]
Gość