kociaki z Warszawy szukaja domkow...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 14, 2005 11:38 kociaki z Warszawy szukaja domkow...

Sprawa wyglada tak..Szef mojej siostry przygarnal kotke z ulicy. Chwala mu za to. Zwykla bura bide..
Okazalo sie, ze kicia jest w ciazy. Niestety szef nie wiedzial o istnieniu czegos takiego jak sterylka aborcyjna.
Kociaki sie urodzily. Szef na poczatku myslal o uspieniu...ale zmiekl.
Maluchy sa sliczne...
Niestety mam tylko ogloszenie do wydrukowania i rozwieszenia, ale widac na nim cala kocia rodzinke.
Widze jednego tygryska, jednego czarnego diabelka, jednego krowka, jednego elegancika ze strzalka na mordce i jednego "dalmatynczyka"(nie zartuje, kociak jest w drobnych kropkach i latkach, nawet ogon ma pokropkowany :))
Nie wiem ile w tej chwili kociaki maja, dobrze by bylo, gdyby ktos z Warszawskich kociarzy wkroczyl do akcji, uswiadomil szefa co do wieku adopcyjnego i tak dalej...Namiary sa w ogloszeniu..
Zdaje sobie sprawe, ze teraz jest naprawde wiele kociakow szukajacych domu, ale moze ktos jednak pomoze...:(
A tu jest ogloszenie do sciagniecia...:

http://oak.pl/~nezumiru/ogloszenie/

I nie mylcie tego czlowieka prosze z pospolitymi rozmnazaczami. Kotka juz byla w ciazy kiedy ja przygarnal a brak wiedzy nie oznacza, ze mozna od razu go przekreslac..

nezumi

Od: Pon sty 31, 2005 22:19

Post » Sob lip 16, 2005 9:23

do góry!
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto lip 19, 2005 17:48

i nic ?
Gość