Postaram sie w skrocie odpowiedziec na Twoje pytania.
Zarejestruj sie jako uzytkownik, warto
Po pierwsze - zapytalam Cie o sterylke bo jesli odpowiedzialabys ze nei wysterylizujesz kotki, ze swiadomie ja rozmnozylas - a po przeczytaniu kociego ABC dalej podtrzymywalabys swoj brak zgody na sterylizacje kocicy - sadze ze nikt by Ci tu nie pomogl z wyadoptowaniem kociat. Tym bardziej ze w oslupienie wprowadzily mnie wywody po kim jaki kolor

sugerujace ze swiadomie rozmnazacie kociska.
Rozumiem ze nad sterylka myslicie - jestem prawie pewna ze jak pobedziesz dluzej na forum to pomyslicie jeszcze intensywniej i owocniej. O ile oczywiscie kocie zdrowie na to pozwoli ale tu juz bedzie wet decydowal jak sadze.
Czemu wpis zniknal - nei wiem, moze faktycznie w dol sie przesunal?Przy watku wyswietlaja sie dwie cyfry - pierwsza oznacza liczbe wpisow a druga liczbe wyswietlen - czyli ile razy ktos przeczytal tresc watku. Liczby roznia sie poniewaz tylka ja przeczytalam i odpowiedzialm, inni tylko przeczytali. Dzieje sie tak w kazdym z watkow, z reguly stosunek odpowiedzi do wyswietlen waha sie w okolicach 1:20
Co sugerowalabym Ci zrobic w sprawie kociat... Po pierwsze poczytaj kocie ABC na temat zdrowia, zywienia, odrobaczania itp nawet jesli wydaje Ci sie ze wiesz wszystko w tej sprawie. Kiedy kociaki beda wieksze zrob im zdjecia i wklej tutaj. Daj tez ogloszenia do dzialu "adopcje".
Mnie osobiscie kociaki Twoje - w sensie zaadopotowania od Ciebie ktoregos kociatka - nie interesuja. Zglasza sie natomiast duzo osob szukajacych kociaka o konkretnej barwie futra - dobrze wiec wiedziec co i u kogo czeka na dom
Jeszcze jedno - transportem do innego miasta - nawet odleglego od wawy nie powinnas sie zbytnio przejmowac - tu na forum dobrzy ludzie sa i pomoga w miare mozliwosci w tym wzgledzie

Dla przykladu - mialam w domu miot kociat: teraz sa w Gdansku, Katowicach i Nowym Targu a ich mama pojedzie do Warszawy w sierpniu. Zadne nei zostalo w Krakowie