od jakiegoś czasu staram się pomóc mojej dobrej przyjaciółce w poszukiwaniu kota do mieszkania w bloku. Kotek byłby niewychodzący.(kawalerka w Warszawie)
Jej poprzedni kot, kotka trikolor przygarnięta ze schroniska, pozostał w jej rodzinnym domu podczas przeprowadzki do warszawy. Jak to zwykle w takich sytuacjach bywa, po pewnym czasie człowiek zaczyna odczuwać pustkę- czegoś zwyczajnie jej w życiu brakuje. Odpowiedz może być tylko jedna- brakuje jej futrzanego kompana!

Każdy ma jakieś wyobrażenie tego jak powinien wyglądać jego domowy pieszczoch- towarzysz na długie lata. Tak jest też w wypadku mojej przyjaciółki. Odkąd ją znam zawsze najbardziej podobały jej się rude kociambry o okrągłym pyszczku. Takiego kotka też w pierwszej linni staramy się znaleźć. Niestety okazuje się to być nielada wyzwaniem. Po prześledzeniu portali pokroju gumtree/ tablica.pl, trafiliśmy na kilka ciekawych ogłoszeń- niestety już nie aktualnych.

Dlatego też zachęcony przez jedną znajomą, która współpracuje z fundacją Jokot(od niej otrzymałem namiary na to właśnie forum) chciałem się zwrócić do was o pomoc w poszukiwaniach.
Celem poszukiwań jest:
Rudy kot/kotka
okrągły pyszczek
wiek od poł roku do maksymalnie 2 lat.(Szukamy młodego kota- jak już wspomniałem ma to być kompan na długie lata)
nauczony korzystania z kuwety
Wiadomo jak nie uda się odnaleźć zwierzaka spełniającego te kryteria to Przyjaciółka chętnie zapozna się z ofertami jakichś uroczych szylkretek

Z góry dzięki za pomoc!
Będę wdzięczny za wszelkie info czy to tu w wątku czy też na PM!
Pozdrawiam
Sengir