[Łódź] Drobniutka śliczna zbójnica szuka swojego człowieka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 16, 2013 14:29 [Łódź] Drobniutka śliczna zbójnica szuka swojego człowieka

Obrazek

Uwaga, wyjątkowa okazja! Swojego człowieka szuka rewelacyjna kotka. Rogue (czyt. rołg; w wolnym tłumaczeniu: Łotr, Łajdak i Łachudra ;)) to niezwykłe stworzenie, które może uszczęśliwić kogoś z Was. Czemu Rogue to kot idealny?

- ma świetny charakter - jest śmiała, PEWNA SIEBIE, odważna - nie ma obaw, że pierwsze dni w nowym domu spędzi ukryta za szafą,

- jest TOWARZYSKA i przyjazna - łasi się do ludzi, przepięknie mruczy, dogaduje się z innymi kotami, nie boi się psów,

- wspaniale BAWI się, poluje na zabawki i wykonuje karkołomne akrobacje, by później zasnąć brzuchem do góry, w śmiesznej, typowo kociej pozycji,

- jest MŁODA, ma nieco ponad pół roku - to prawie kociak!,

- jest MAŁA i drobna - nie je wiele i zmieści się nawet w niedużym transporterze, ;)

- jest SPRAWDZONA - mieszkamy z nią już ponad 3 tygodnie i dobrze ją poznaliśmy, nie dostajesz "kota w worku",

- jest WYSTERYLIZOWANA i odrobaczona (a będzie też zaszczepiona), ma książeczkę zdrowia - w pierwszych miesiącach wspólnego życia nie będzie trzeba wozić jej do weterynarza.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Mała jest podopieczną fundacji Kocia Mama, ale po pobycie w lecznicy (rozlizała sobie szwy po sterylizacji) zabrałam ją do siebie na DT. Nie chcę, żeby wróciła do zakoconego fundacyjnego tymczasu pełnego zasmarkanych kociąt, więc szukam jej domu na własną rękę. Oczywiście przy adopcji konieczne jest podpisanie umowy adopcyjnej.

Myślisz, że Rogue mogłaby zamieszkać z Tobą? Zadzwoń do mnie. 602 77 57 67 Mieszkamy w Łodzi, ale w razie czego poszukamy transportu do każdego zakątka Polski. :)
Obrazek Obrazek + Kosmicia i Migotka
Moje koty żywię BARFem.

alukah

Od: Wto maja 31, 2005 15:16

Post » Sob sie 17, 2013 23:29 Re: [Łódź] Drobniutka śliczna zbójnica szuka swojego człowie

Podrzucam. Mała jest cudownym kotem, w nocy śpi z nami w łóżku (układa się gdzieś blisko, ale nie wchodzi na głowę, nie przeszkadza), rano ślicznie mruczy na dzień dobry. Jest pełna życia i radosna, na pewno byłaby szczęśliwa w domu z innym przyjaznym kotem. Niestety nasza starsza kotka jej nie znosi i malutka kilka razy dziennie musi zmykać za komputer... Na szczęście to wyluzowana i wesoła dziewczyna, więc po chwili wyłazi i nic sobie ze starej złośnicy nie robi. Komu takie kocie cudo? :)

Aha, mała ma swoje ogłoszenia na różnych serwisach i pojawia się tam jako Rogue lub jako Znajda. To wciąż jeden i ten sam kot, tylko ogłaszany przez dwie różne osoby. :oops:
Ostatnio edytowano Sob sie 17, 2013 23:44 przez alukah, łącznie edytowano 1 raz
Moje koty żywię BARFem.

alukah

Post » Sob sie 17, 2013 23:37 Re: [Łódź] Drobniutka śliczna zbójnica szuka swojego człowie

Jednym slowem kicia cudo,wiec domki ustawiac sie w kolejce:) Drugiej takiej kici predko sie nie znajdzie...

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Sob sie 17, 2013 23:58 Re: [Łódź] Drobniutka śliczna zbójnica szuka swojego człowie

Ja wiem, że każdy tak mówi o swoim kocie, ale to NAPRAWDĘ rewelacyjna dziewczyna. :D Jest przyjazna i żywiołowa, ale nie natrętna. Kiedy wracamy do domu, zawsze czeka na nas pod drzwiami. Wieczorami układa się mojemu chłopakowi na kolanach i mruczy. Ma cudowny charakter i jest prześliczna - szczuplutka, z białymi skarpetkami i bystrą twarzyczką. Bardzo się do niej przywiązałam i najchętniej sama bym ją zatrzymała, ale moi rodzice nie chcą kolejnego kota, a kocica mojego chłopaka zdecydowanie nie jest zachwycona towarzystwem... :( Nie chciałabym, żeby mała musiała wrócić do fundacyjnego DT. Tam teraz mnóstwo kociąt, większość z kocim katarem... Kiepskie miejsce dla półrocznej buraski.
Moje koty żywię BARFem.

alukah