PILNIE Dom TYmczasowy dla kociakow!!!!! niebezpieczenstwo!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 09, 2013 21:46 PILNIE Dom TYmczasowy dla kociakow!!!!! niebezpieczenstwo!!

Gorąco wszystkich witam!! blagam dobre dusze o domek tymczasowy dla 1,2,3,4 kociakow!!!
Historia jak kazda inna.. Jechalam z Pani z fundacji Animalia pomoc wylapac kocia mame na sterylizacje, wczesniej wylapalismy 5 jej dzieci i umiescilismy w dt, wiec przyszla kolej na mamusie, by juz sie nie kocila..
Tak wiec szukamy kociej mamy.. jak bylo nam wiadome ponoc wszystkie kotki z oklicy byly ciachniete, zostala jedna przychodzaca na jedzenie do karmicieli.. A tu proszę na drugiej stronie jezdni, w obskurnej bramie, przy ruchliwej jezdni, gdzie w najblizszym czasie zostalo kilka kotkow przejechanych.. stado 5maluchow z mama, tak wiec zlapalismy sie za glowe, domy tymczasowe przepelnione, nie mamy gdzie umiescic maluchow, niestety pol dzikich:( kociaczki maja na oko 2miesiace. Sa malutkie, jednego udalo mi sie zlapac, obecnie jest u mnie, niestety nie mam juz miejsca na kolejne.. Masakra jakas, mam juz w domu 11kotow(w tym 7 na dt).. nie jestem w stanie przyjac az calej 5, postaram sie zlapac jeszcze jednego do siebie, ale to juz max, bo mnie z domu wyrzucą:((( tak wiec szukamy domkow tymczasowych dla maluchow, dla 3 potrzebujacych maluchow!!! APELUJE DO LUDZI O DOBRY SERCU!!!! BLAGAM O POMOC!!!! kociaki sa przesliczne!!! dwa szaro-biale o nieprzecietnej urodzie, jedno oczko niebieskie, drugie brazowe, jeden whiskasik, jeden najmniejszy biedak czarno-bialy pingwinek!! sa zdrowe, jedza same, ten co jest u mnie korzysta z kuwety, wiec reszta pewnie tez by sobie poradzila! BLAGAM W IMIENIU MALUSZKOW O POMOC DLA NICH !!!! pokrywamy koszty weterynaryjne, zwiirkowe i jedzenie!!!! prosimy tylko, albo az o kawaleczek miejsca w domu, moze byc lazienka, klatka wystawowa, by byly tylko bezpieczne, maluszki juz chodza przy ruchliwej ulicy, a to sie prosi o nieszczescie:((( blagam puki nie jest jeszcze za pozno..:(( ja juz nie wiem co mam robic, gdzie pisac, kogo prosic o pomoc w postaci domku.. Proszę wiec tu, mam nadzieje ze sie uda!! Bardzo proszę w ich imieniu!
Marta:)

Marta.Koty

Od: Sob gru 15, 2012 0:46

Post » Sob sie 10, 2013 6:19 Re: PILNIE Dom TYmczasowy dla kociakow!!!!! niebezpieczenstw

podrzucę. Też zakocona jestem.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sie 10, 2013 10:53 Re: PILNIE Dom TYmczasowy dla kociakow!!!!! niebezpieczenstw

Cholera no, oby znalazł się jakiś kąt dla nich.

:(

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Sob sie 10, 2013 20:01 Re: PILNIE Dom TYmczasowy dla kociakow!!!!! niebezpieczenstw

a gdzie to znowu jest? masakra w tym roku z tymi kociętami.

miki27

Od: Nie cze 12, 2011 21:23

Post » Nie sie 11, 2013 18:06 Re: PILNIE Dom TYmczasowy dla kociakow!!!!! niebezpieczenstw

w Poznaniu, przy placu bernardynskim;/ masakra jakas, zostaly dwa maluchy, 3 sa u mnie na reszte nie mam juz miejsca;/ obok jezdnia, juz nie wiem co robic.. sasiadki mowily ze poprzednie mioty kociciy skonczyli pod kolami samochodow.. a te maluchy juz wychodza na jezdnie;(( juz nie mam sily, wlasnie po 3 godzinach lapanki wzbogacilam sie o 3 malucha.. brakuje miejsca.. proszę o pomoc w ich imieniu..!!!! masakra w tym roku, multum maluchow, wiem juz o innych 5 miotach w potrzebie ale bez nowych dt nie dam rady ich uratowac.. zalamana jestem po prostu..

Marta.Koty

Post » Nie sie 11, 2013 18:36 Re: PILNIE Dom TYmczasowy dla kociakow!!!!! niebezpieczenstw

Marta.Koty pisze:w Poznaniu, przy placu bernardynskim;/ masakra jakas, zostaly dwa maluchy, 3 sa u mnie na reszte nie mam juz miejsca;/ obok jezdnia, juz nie wiem co robic.. sasiadki mowily ze poprzednie mioty kociciy skonczyli pod kolami samochodow.. a te maluchy juz wychodza na jezdnie;(( juz nie mam sily, wlasnie po 3 godzinach lapanki wzbogacilam sie o 3 malucha.. brakuje miejsca.. proszę o pomoc w ich imieniu..!!!! masakra w tym roku, multum maluchow, wiem juz o innych 5 miotach w potrzebie ale bez nowych dt nie dam rady ich uratowac.. zalamana jestem po prostu..

:!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sie 11, 2013 18:55 Re: PILNIE Dom TYmczasowy dla kociakow!!!!! niebezpieczenstw

nie wiem czy to cos pomoże ,ale może wrzuć zdjęcia maluchów.
Ja jestem pełna ,na szczęście nie ja je znalazłam ,bo pewnie zabrała bym wszystkie :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie sie 11, 2013 20:36 Re: PILNIE Dom TYmczasowy dla kociakow!!!!! niebezpieczenstw

wrzuce zdjecia, jutro jade z dzisiejszym zlapanych do weta.. jutro porobie im zdjec i wrzuce, kurcze martwia mnie te pozostale tam dwa, w klatce wystatawowej nie ma juz miejsca na jednego wiecej:( juz 3 sie cisna, a musza byc odizolowane od reszty moich kotow na poczatkowy czas:( niestety to dziczki, wiec z adopcja bedzie ciezej:( kotki sa sliczne, napewno ktos sie predzzej czy pozniej w nich zakocha.. mam nadzieje ze szybko, wtedy pomoge nastepnym.. a teraz obecnie szukam dt dla tamtej dwojki dziewczynek najprawdopodobniej, bo mamuske kotkow trzeba bedzie zlapac na sterylke, bo zaraz znowu beda male;/

Marta.Koty