Mam na imię Grzegorz.Mieszkam w Gliwicach.Moja przygoda z DT zaczęła się od zaginięcia mojej kotki Miki w sierpniu tego roku.Dzięki temu forum i życzliwym ludziom trafiłem na Gosię z Fundacji Kocie Życie.Tak zaczęła się nasza współpraca na polu bezdomności kotów

Dzięki pomocy Gosi udało się wyłapać kocią rodzinkę,którą się opiekowałem.Fundacja zadbała o stronę medyczną.A Gosia i później Ola z Tomkiem z Zabrza o stronę socjalizacji.Dzisiaj wszystkie kotki są w kochających domach

Przy okazji polowania na Mikę z klatka-łapka złapałem do tej klatki piękną koteczkę.Burą,5-cio miesięczną Zuzannę.
Oto ona:

Uploaded with ImageShack.us

Zuzia trafiła do mnie 19.10.2011r.Pierwotnym zamiarem była sterylizacja i wypuszczenie na wolność.Po kilku dniach tzw"kwarantanny"Zuzia została wysterylizowana.I gdy miała być wypuszczona okazało się że przyplątało się zapalenie pęcherza.Na szczęście szybko wracała do zdrowia.Podczas pobytu u nas Zuzia zadomowiła się na dobre i niesamowicie zaprzyjaźniła się z moja kotka Neską.Neska od momentu zaginięcia Miki była bardzo markotna i pojawienie się Zuzi poprawiło jej humor.Zuzia doskonale dogaduje się z innymi kotami.I z Neską i nowym tymczasem Tymkiem.Niestety kotka nie za bardzo chce i nie dąży do kontaktu z człowiekiem

Może znajdzie się ktoś,kto szuka kota dla kota i nie będzie się przejmował tym że Zuzka nie jest kotem 'na kolanka".Nie jest wykluczone że z czasem się to zmieni-ale na pewno trzeba dużo czasu.
Jeżeli ktoś byłby chętny proszę o kontakt telefoniczny:601964360 lub e-mailowy:grzes78.b@interia.pl.
Odpowiem na wszystkie pytania.Warunkiem adopcji Zuzy jest podpisanie umowy adopcyjnej.Pozdrawiam.Grzegorz.

Uwielbia się bawić wędka ze wstążkami

Z moja Neską.

Zapraszamy