Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon sty 10, 2011 21:05 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Hańka pisze:Eee, czy na pewno piszesz o kotce z tego ogłoszenia? Tam jest mowa o kotce kupionej...

:ryk:

W watku Seji wklejalas tresc "mojego" ogloszenia o szylce i jakos takos sie zasugerowalam ze tu o tej samej piszesz :lol:
O tej koteczce ktorej ogloszenie wkleilas tez juz byla mowa na tym watku...Pani fajna i odpowiedzialna, widac ze szuka naprawde super domku skoro wciaz kotki nie wydala...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon sty 10, 2011 21:12 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Od: Śro mar 30, 2005 13:43

Post » Pon sty 10, 2011 21:20 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Marea pisze:
Hańka pisze:Eee, czy na pewno piszesz o kotce z tego ogłoszenia? Tam jest mowa o kotce kupionej...

:ryk:

W watku Seji wklejalas tresc "mojego" ogloszenia o szylce i jakos takos sie zasugerowalam ze tu o tej samej piszesz :lol:
O tej koteczce ktorej ogloszenie wkleilas tez juz byla mowa na tym watku...Pani fajna i odpowiedzialna, widac ze szuka naprawde super domku skoro wciaz kotki nie wydala...

Niezły młynek :lol: Ale należy mi się pochwała za czujność :mrgreen:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pon sty 10, 2011 21:43 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

ZDJĘCIA UDOSTĘPNIONE PRZEZ KARMICIELA BŁAGAM O POMOC BO W TYM ROKU BĘDZIE TO SAMO !!!!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Pon sty 10, 2011 23:15 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Czy koordynatorka PKDT na pomorzu jest również koordynatorką tego oddziału Vivy? Pytam, bo chciałabym zwrócić się do lokalnej Vivy o wystawienie allegra cegiełkowego dla suki z mojego podpisu. Sprawa pilna, zaraz kilka stówek będzie potrzebnych na operację usunięcia listw mlecznych a konto Isi puste.

wszpasia

Od: Wto mar 11, 2008 18:46

Post » Wto sty 11, 2011 0:16 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Jeśli chodzi o nas to my nie jesteśmy "grupą" Vivy tylko "akcją", ja jestem koordynatorką PKDT ale naszą vivowską koordynatorką jest Ania Zaborowska. Wyślę Tobie jej dane do kontaktu.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Wto sty 11, 2011 0:35 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

ja przelotem, właśnie sporządziłam spis tymczasów- 55 kotów w DT i 3 czekające na DT w klinikach plus józefina w kociarni w rumi- czeka na dom tymczasowy u asi.
co miesiąc taki spis będzie się pojawiał na naszej stronie, potem następny i następny - do rocznego sprawozdania, żebym na koniec roku nie musiała liczyć z umów.

kot franek ze słupska adoptowany przez michała :1luvu: :piwa: :ok:

sisi miała pogorszenie, było znów źle- żółtaczka :( jest dzielna, wraca do formy powoli.

koty:
-2 od marleny,
-1 spod szpitala,
-2 weroniki i agnieszki
nie przyjdą do mnie- znalazły ds :D i dt :ok: więc pisałam juz do mpacz że mogę przejąć- od niej ze 3 szt- bo monika ma strasznie dużo tymczasów. reasumując mogę zabrać teraz ze 2 tylko bo mam znów komplet gości w hoteliku, a po feriach resztę kotków czyli kolejne ze 2- 3 ZDROWE KLINICZNIE!!!!!!!!!!! prosze o tel gdyby ktos chciał do mnie dac jakiegos kota.

to spadam dalej na mój urlop :lol: jutro dzień zaczynam od basenu :ok:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto sty 11, 2011 0:41 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Marlon pisze:Jeśli chodzi o nas to my nie jesteśmy "grupą" Vivy tylko "akcją", ja jestem koordynatorką PKDT ale naszą vivowską koordynatorką jest Ania Zaborowska. Wyślę Tobie jej dane do kontaktu.

Super, dziękuję i czekam na dane zatem.

wszpasia

Od: Wto mar 11, 2008 18:46

Post » Wto sty 11, 2011 10:50 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

sabina skaza pisze:więc pisałam już do mpacz że mogę przejąć- od niej ze 3 szt- bo monika ma strasznie dużo tymczasów. reasumując mogę zabrać teraz ze 2 tylko bo mam znów komplet gości w hoteliku, a po feriach resztę kotków czyli kolejne ze 2- 3 ZDROWE KLINICZNIE!!!!!!!!!!!

Ja nie bardzo mam jakie koty dać do Sabiny, z tych co mam w domu to na razie zostaną u mnie. Sonia i Niunia niebawem idą do DS.
to już zostanie u mnie 10 tymczasów, właściwie 9 bo Sopociak jest u rodziców i chyba tam zostanie, on jest taki że nikomu nie da się dotknąć tylko tacie, adopcja to byłby straszny stres dla niego.
Z tych 9 co zostaną u mnie to też nie mam kogo wydać do Sabiny, bo albo są niereformowalne dzikusy, albo chorowały wtedy na te mykoplazmy i wolę je mieć u siebie na obserwacji, spoko, ja sobie radzę jakoś wyadoptuję te koty stopniowo.

Więc, jeśli ktoś ma koty potrzebujące DT to dzwońcie do Sabiny, ode mnie żadne nie muszą iść do Sabiny.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto sty 11, 2011 11:13 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Jakieś dziwne ogłoszenie znalazłam...
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 32387.html
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Wto sty 11, 2011 11:51 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Betbet pisze:Jakieś dziwne ogłoszenie znalazłam...

Pewnie na myszy :roll: Ludziom wydaje się, że kotki są łowne a kocury leniwe, albo... chce mieć maluszki :evil:
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Wto sty 11, 2011 11:52 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

dzidzia pisze:
Betbet pisze:Jakieś dziwne ogłoszenie znalazłam...

Pewnie na myszy :roll: Ludziom wydaje się, że kotki są łowne a kocury leniwe, albo... chce mieć maluszki :evil:

I to i to. Łowne, płodne mamusie...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto sty 11, 2011 13:12 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Jeżeli to ten sam Grzegorz co do mnie kiedyś dzwonił....to chce koty do łowienia myszy, może nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to, że nie zapewnia im żadnej opieki wet. ani karmy może im mleko lać....oczywiście o żadnych sterylkach mowy nie ma... no wiejski kretyn!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto sty 11, 2011 15:23 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

zadzwońcie a potem człowieka oceniajcie. Kotki mogą być duże sterylizowane nikt nie ma zamiaru ich rozmnażać . są tam 2 psy, krowy obora, dom, jedzenie. Warunki jak na wsi czyli najlepsze jakie mogą być, nie rozumiem skąd w was tyle negatywnych opinii.
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Wto sty 11, 2011 15:52 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Ale my tak tylko rozmawiamy, wcale go nie oceniamy. Chce kota, zeby mu lowił myszy... racja po to koty w końcu są :mrgreen:

Dzwonić mi się nie chce, bo moje tymczasy na wieś się nie nadają ale są koty, które przyzwyczajone do wychodzenia, byłyby szczęśliwe.

Pod warunkiem, że będą karmione i otoczone odpowiednią opieką.
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

[poprzednia][następna]