Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto maja 31, 2011 19:47 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Kasiu Sebastian przelał dla Brysia 200zł.Dziękujemy bardzo. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto maja 31, 2011 22:06 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Jestem i kibicuję :ok:

Głaski dla Miluni i Brynia i wszystkich szczytniaków :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 31, 2011 22:09 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

horacy 7 pisze:Kasiu Sebastian przelał dla Brysia 200zł.Dziękujemy bardzo. :1luvu:

Wprowadziłam w 2 poście. Dziękujemy :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 31, 2011 22:10 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Kasiu Sebastian przelał dla Brysia 200zł.Dziękujemy bardzo. :1luvu:

Kasiu na wątku Brysia tez pisałam o kasce na jego "funduszu". Może w pierwszym poście Brysiowego wątku też wpisać wpłaty te przeznaczone właśnie na niego? :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 31, 2011 23:00 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Gibutkowa pisze:
po_prostu_kaska pisze:

Kasiu na wątku Brysia tez pisałam o kasce na jego "funduszu". Może w pierwszym poście Brysiowego wątku też wpisać wpłaty te przeznaczone właśnie na niego? :ok:

Pomysł bardzo dobry.
Mam nadzieję, że nie namieszam bo nie pamiętam już dokładnie, która wpłata była na Brynia, a która ogólnie na Szczytno :oops: Udało mi się stworzyć coś takiego (na podstawie ostatnich wpłat i wydatków).Proszę, jak pamiętacie, dajcie znać poprawię jeżeli coś się nie zgadza. Basiu, prośba głównie do Ciebie, może pamiętasz, które były specjalnie dla Brynia.
Wstawię to w pierwszym poście na wątku Brynia.

Wpłaty

200zł - Sebastian
172 zł - Pan Lech K z Poznania na konsultację
250zł - z Allegro

Razem 622 zł

Wydatki

172 zł - wizyta Brynia u weterynarza
150 zł - testy

Razem 322 zł

Zostało 300 zł
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 31, 2011 23:04 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

No i super - teraz to na pierwszą na wątek Brysia. Ten Zylexis można dopisać jeszcze bo to też pewnie sporo kosztowało. i rodzaj karmy jaką je Bryś, suplementy jak już będą ustalone, witaminy może (?) - często ktoś ma i może się podzielić :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 31, 2011 23:14 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Gibutkowa pisze:Ten Zylexis można dopisać jeszcze bo to też pewnie sporo kosztowało. i rodzaj karmy jaką je Bryś, suplementy jak już będą ustalone, witaminy może (?) - często ktoś ma i może się podzielić :ok:

Pierwszy post u Brynia zedytowany. Dodałam też kod do banerka.
Jak Basia poda resztę kosztów uzupełnię.

I faktycznie dobrze by było wpisać rodzaj karmy, suplementy, witaminy z informacją, że jeżeli ktoś ma zbędne lub chciałby nas wspomóc.
Ale tu już proszę żeby mi wylistować cobym nie namieszała ;)
po_prostu_kaska

Post » Śro cze 01, 2011 6:23 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Kasiu z tymi wpłatami powstało zamieszanie bo są wpisane podwójnie a pieniążków tyle nie ma.Dla Brysia jest wplata od wat 200zł ,Magaa 50zł i Sebastiana 200zł pan Lech z Poznania przelał pieniążki na koty Szczycieńskie i z tego opłaciłam wizytę Brysia.Czyli ogólnie jest 444zł dla Brysia bo odjęłyśmy z tej kwoty zaległe 6 zł za karmę chyba.Allegro to trzeba oddzielnie rozliczać bo Zosia miała to prowadzić.Wpisując 300zł u Brysia i 444zł tutaj nie zgadza się to i może mylić.Myślę ,że prowadź jedno rozliczenie z dopiskiem dla Brysia bo pewnie tylko takie wpłaty już będą.Lub oddzielne dla Brysia na jego wątku i dla kotów na ich wątku.

horacy 7

Post » Śro cze 01, 2011 10:46 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Witajcie - przygotowałam kolejny bazarek na szcytniaki będące u smarti - tym razem z fantów podarowanych przez wat.
Mam nadzieję, ze mogę liczyć na Waszą obecność i podbijanie bazarku - to też jest bardzo ważne.. a właściwie nie ja tylko koty - to dla nich te pieniądze....

Kolejny bazarek na szczytniaki - niezwykle intrygujący :D

viewtopic.php?f=20&t=128470&p=7539466#p7539466
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro cze 01, 2011 11:58 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Basiu, poprawiłam rozliczenie zgodnie z tym co napisałaś.
Korekta jest zarówno w 2 poście na wątku Szczytna jak i w 1 u Brynia. Teraz już powinno być ok.

Przepraszam za zamieszanie, ale właśnie tego się obawiałam, że nie będe potrafiła rozdzielic wpłat :oops: No ale mam nadzieję, że już jest dobrze :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro cze 01, 2011 12:23 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

no wczoraj się towarzystwo posypało...
zastrzyki dostały,bo glut się ujawnił u:
Syjamki,Rysi,Mućki a Milka jest "na obserwacji"
czyli zastrzyki min 3 do 5 dni.

wszelkie rozliczenia w razie potrzeby przedstawi, bo na moim wątku wciąż przedstawia Marzenia- a ja nadal proszę o wpłaty,bazarki-co kto może-jeden zastrzyk to po kosztach i tak min. 15-25 zł,zależnie od zastrzyku....ja nie narzekam,rzadko tu piszę ,bo koty pochłaniają cały czas ale jak pomyślę to naprawdę włos mi się jeży na głowie czy ten mój dobry TŻ w końcu ,któregoś pieknego dnia się na to moje "hobby" nie zbuntuje :oops: :roll: ..

zacytuje siebie sprzed kilku dni,chyba z 26-go maja, bo chyba mojego wątku prawie nikt z was nie czyta..a szkoda... :roll:

smarti pisze:
ne temat mojej prośby o allegro cegiełkowe,które,jak wiadomo ,jeśli w ogóle dojdzie do skutku to i tak problemu nie rozwiąże... :roll:
na kotki ze Szczytna wydałam w lecznicy majątek:
tak zgrubsza,z pamięci:
11x30zł-advocat,profender lub stronghold = 330zł
6x milbemax dla kociaków=55zł
Milka,Burania,Funia,Mućka,5-7 zastrzyków z biotylu,synergalu,ceporexu po ok.25zł (bo różnie mi liczą różni lekarze,zależnie od humoru-jak mi kamil zdradził :D ) ok 500-600zł,
póki co 3 duże op oridermylu po 60zł= 180zł
atecortin 2x-50zł,
leki na biegunkę ok 80 zł dla wszystkich.
razem na samo leczenie Szczytniaków dotąd wydałam ok1200zł nie licząc zastrzyków Milki których będzie na 100% kolejne 5 czyli kolejne 125zł około.
wszystko to w tej samej lecznicy,jak wiadomo to tylko cena leków bo za wizyty badania podanie leków itp nie płacę.(mój DT-wet też jest z niej) i z f-rą w każdej chwili nie będzie problemu.
mam tam nieustającą krechę i nawet nie chciałabym wpłaty z allegro na moje konto bo po co mi?
ja z zakupami żarełka i żwirku sobie jakoś radzę ale zdecydowanie wolę wpłatę na konto lecznicy bo zmniejsza mi krechę.

..a mój TŻ dziś stwierdził..: "przecież wiem że na koty wydajesz stówę dziennie" :oops: ...i jakby nie liczyc to tak by wychodziło...muszę to po raz kolejny przemyśleć...czy mam prawo do tak wielkich wydatków na kicie...nawet jeśli moj TŻ nie ma nic przeciwko...

dodam jeszcze że same kociaki-ta szóstka jedzą,oprócz na stałe suchego-12 saszetek mokrego kittena lub juniora dziennie.-tj ok 25 zł/dz,czyli jakby nie liczyć min 720zł/mies na same suche :strach: :strach: :strach:

...a cała reszta??...w sumie najtaniej wychodzi pierś z indyka,jeśli chce się ich karmić wartościowym jedzeniem ale one niestety mięsa na razie absolutnie nie moga-żołądki sobie nie radzą.. :oops: więc jedzą puchy a pucha-jakby nie patrzeć wychodzi ponad 20 zł/kg

...i...Dziękuje Bardzo temu Komuś ,Kto przekazał fanty na ten świetny bazarek :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11 pisze:Kolejny bazarek na szczytniaki - niezwykle intrygujący :D

viewtopic.php?f=20&t=128470&p=7539466#p7539466

..a kto nie moze pomóc inaczej,to proszę-niech "podbija" bazarki aby wciąż były na górze-to tez znacząca pomoc :D
Ostatnio edytowano Śro cze 01, 2011 13:00 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro cze 01, 2011 12:46 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Zaglądam i czytam tylko pomóc nie mam możliwości bo sama zbieram na utrzymanie futer i leczenie Brysia.

horacy 7

Post » Śro cze 01, 2011 12:48 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

horacy 7 pisze:Zaglądam i czytam tylko pomóc nie mam możliwości bo sama zbieram na utrzymanie futer i leczenie Brysia.

smarti pisze:
..a kto nie moze inaczej pomóc to proszę-niech "podbija" bazarki aby wciąż były na górze-to tez znacząca pomoc :D
Ostatnio edytowano Śro cze 01, 2011 13:00 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro cze 01, 2011 12:50 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Kasiu rozpisałaś dobrze tylko teraz te 6 zł jak odjęłaś od pieniążków Brysia to na kotach będzie zero nie -6zł.Dzisiaj dostałam zdjęcie białego Marleya z nowego domku obchodzą dzisiaj z pańcią urodziny i Dzień Dziecka ,bo oczywiście nie znaliśmy daty urodzin kota.Wygląda pięknie ,teraz to taki przystojny ,dostojny kot aż dech zapiera . :1luvu:

horacy 7

Post » Śro cze 01, 2011 13:01 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Niestety pani która pisała i była zainteresowana Zosią nie odpisuje na razie.Zadałam tam kilka pytań na temat domku i zgody na wizytę p/adopcyjną i jest cisza.O Tajfuna nikt nie dzwoni nawet. :| W sprawie Brysia i Falusi też brak jakiegokolwiek odzewu.Niestety boję się myśleć o ew.maluchach które trafiły do schroniska. :(

horacy 7

[poprzednia][następna]