Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob maja 28, 2011 7:05 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

meksykanka pisze:Milunia dziś lepsza, choć znowu wszystkie solidarnie ją obfuczały (no, wujek Maurycy nie). Dlaczego te cholerniki się tak nie lubią? :evil:
Ale nie ustawajmy :ok:

:ok: :ok: :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob maja 28, 2011 9:15 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Basia, a ta kotka to bezdomniaczek czy widać, że była domowa? I tak w ogóle u Ciebie przy pracy one mogą sobie bezpiecznie żyć?
po_prostu_kaska

Post » Sob maja 28, 2011 12:48 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Dzwoniłam dzisiaj do Pana z Górzna (od Tri).
Tyle się zadziało, że musiałam zadzwonić, gula w gardle pozostaje, trzeba się upewnić, że koteczka dobrze trafiła...
Wszystko OK...
Pan bardzo cierpliwy, mówił, że kotka pewnie była skrzywdzona, bo boi się trochę męskiego głosu i on musi zmieniać głos :roll:
Nie zmusza jej do niczego. Podsuwa smakołyki. Kotka je. :ok:
Bardzo, bardzo się cieszy, że została przywieziona do niego.
Wszystkim serdecznie dziękuje za pomoc.

Myślę, że będzie dobrze.
Kontakt utrzymujemy.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob maja 28, 2011 14:14 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

po_prostu_kaska pisze:Basia, a ta kotka to bezdomniaczek czy widać, że była domowa? I tak w ogóle u Ciebie przy pracy one mogą sobie bezpiecznie żyć?
Kasiu myślę ,że to kotka gdzieś z okolicy,pracuje poza miastem niestety i w miejscu gdzie często porzucane są zwierzęta szczególnie psy i czasem koty.Gdy jest ciepło i ja pracuję jest w miarę bezpieczna.Zimą nie ma się gdzie schronić i nie wiem co dalej będzie z pracą.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob maja 28, 2011 19:05 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Tajfun to ogromny głodomorek dzisiaj jak wyczuł ,ze pańcia przygotowuje wołowinę to biegiem pędził z pokoju.Zjadł swoją porcję i załapał się na część Niuńka który wolniej jadł.Poza tym miziak się z niego zaczyna robić,w ogóle wszystkie jakieś bardziej przytulaśne się zrobiły. :ryk: :ryk: Ja bym wolała aby tak nie było bo później trudniej oddawać je do DS. :kotek:

horacy 7

Post » Sob maja 28, 2011 19:23 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Domki, domki, bić się o Tajfuna :ok: Małe, rudo, białe, radosne i jeszcze się przytulak z niego robi :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Sob maja 28, 2011 23:17 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

zacytuję z wątku dt smarti, bo nie wiem, czy ktoś z Was tam zagląda...

To ja zacytuję - bo , jak w przypadku kotow z Rybnika, jestem w szoku mimo że wiadomo było, ze tak bedzie:

1. ~ Burania - kotka buraska. Lgnąca do człowieka,oswojona. Bardzo duże zmiany na skórze, w trakcie leczenia.
w schronie:
Obrazek Obrazek Obrazek
...i u nas,28 maja :D
Obrazek

3. Milka - koteczka czarno-biała. Bardzo lgnie do człowieka,wchodzi na kolana. Ma duże zmiany na skórze, w trakcie leczenia.
w schronie:
Obrazek Obrazek
...i u nas,ok 28 maja
Obrazek Obrazek Obrazek

zmiana jest niesamowita!!!!!

smarti - szacun i wielkie, moje osobiste dziekuję...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie maja 29, 2011 0:14 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Zapraszam na bazarek na leczenie szczytniaczki Miki oraz spłatę długu za ratowanie i leczenie wolnozyjącego Kubusia

Ogromny bazarek na ogromne potrzeby Miki i Kubunia
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie maja 29, 2011 13:21 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

dzięki :D

wystarczy parę kilo karmy,trochę ml. lekarstw i całe tony miziania przez mojego TŻ-ta i koty-jak nowe :D :ok: :ok: :ok:

wszystkie się zmieniły i wciąż zmieniają na wyluzowane fajne i szczęśliwe kociska ale jeszcze wielu zdjęć mój TŻ nie zdążył wstawić a Sz.Kocica nie zdążyła zrobić :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie maja 29, 2011 16:05 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Raz jeszcze dziękuję za zdjęcia :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Nie maja 29, 2011 18:01 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Fajnie ,ze koty szczęśliwe i zdrowsze. :1luvu: Buraska to taka przytulanka cudowna.

horacy 7

Post » Nie maja 29, 2011 18:12 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

powiem Ci Basia,że wszystkie one to megamiziaki :D :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie maja 29, 2011 21:26 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

smarti pisze:powiem Ci Basia,że wszystkie one to megamiziaki :D :1luvu:
Cieszę się bo wtedy większa szansa na domek jest. :1luvu:

horacy 7

Post » Pon maja 30, 2011 6:00 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

Bo miejscem kota jest dom i własne ręce do głaskania - a każdemu się taka szansa należy.

Kilka istnień uratowanych to kilka istnień uratowanych i trzeba tak trzymać... i ratować dalej jak się da :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon maja 30, 2011 9:20 Re: Szczytno-nadal potrzebne DT. Rudo biały Tajfun szuka domu !

meksykanka pisze:Bo miejscem kota jest dom i własne ręce do głaskania - a każdemu się taka szansa należy.

Kilka istnień uratowanych to kilka istnień uratowanych i trzeba tak trzymać... i ratować dalej jak się da :ok:

Oj tak!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]