OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś "

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 11, 2015 15:14 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Wojtusiowe :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt gru 11, 2015 20:10 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Wrócili do domu. Wojtek michę opylił . Pani doktorka była mocno zdziwiona, że TZ sam. Mam pozdrowienia i zapewnienie, że wolna klatka dla mnie jest. Gdybym krat potrzebowała.
Potem odwiedziny u mnie. Potem poszedł dziki nakarmić. Głupio mi było wiercic mu dziurę w brzuchu o nie. Żonke odwiedził ( sprawdzając czy zyje jeszcze) a ona tylko o kotach :mrgreen:
Martwię się i co zrobić.
Welinko, chłopak wiedział co i jak bo grzecznie mu wyjaśniłam po...sarenkach. Za dużo bodźców za dużo starych babonów :wink: co rechocza jak młódki . Musiał pozbierać się.
Swoją drogą jestem losowi wdzięczna za tak fajne kobietki w sali. Miałam szczęście. Jak ja się bardzo bałam, że nie będę mogła kłapać jęzorem. I pilnować będę musiała każdego słowa. Były i łzy. Owszem. Każda z nas miała swój bagaż bólu. Jednak łatwiej znieść wszystko mając przyjazną atmosferę. Niestety, fochy też były. Sąsiadów. Za głośno się śmiałyśmy .
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 11, 2015 21:43 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Asiu trzymaj się i wkurzaj sąsiadów śmiechem :wink: :ok: :ok: :ok:
Myślami cały czas jestem z Tobą.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob gru 12, 2015 6:54 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Doczytałam. Asiu no jak możesz sarenek nie kastrować, no jak. :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob gru 12, 2015 8:03 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Śmiech jest najlepszy na wszystko!
Ale może zamiast wkurzać uda się Asi zarazić nim inne współchore? :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob gru 12, 2015 8:45 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

morelowa pisze:Śmiech jest najlepszy na wszystko!
Ale może zamiast wkurzać uda się Asi zarazić nim inne współchore? :ok:

Trudno będzie. Ludzie skupiają się na swym bólu próbując przetrwać. Wiem coś o tym. Zmienia on całe życie. Niektórzy więc zamykają się a wszelkie objawy wesołości traktują wrogo. Patrząc na to co się dzieje na oddziale zdaję sobie coraz większą sprawę co może mnie czekać. Nie w sensie zmiany charakteru ( z tym walczyć można) ale w sensie medycznym. Moja kariera :wink: może się rozwinąć ale...nie musi.

Wczoraj dobrze się w nocy czułam i wzgardziłam p.bólowym. Ot, życie. Za późno potem wzięłam.

Rozmawiając z młodymi fizjo uświadomiłam im i sobie dokładniej , że czesto musimy rezygnować z małych naszych babskich przyjemności. Wysokie obcasy, styl ubierania bo przy krótkiej spódnicy nogi bez obcasów są jak balerony :mrgreen: , rytm dnia, sposób mycia głowy nawet i zakładanie skarpet czy pończoch, siadanie, stanie, przemieszczanie się... Długo by wymieniać. Niby nic... a jednak coś. Wiem zdrowie ważne i obcasy go nie zastąpią. Jednak boli.

Sobota. Panie od śniadania bez czepków na glowie :mrgreen: Nikt ich nie pilnuje ( czytaj ordynator) . Nie ma herbaty tylko kawa. Bez wyboru. Od kiedy trzepło mi w kręgosłupie nie mogę pić kawy. Dziwny syndrom a jednak jest. Widać ma zgubny wpływ, znaczy się kawa, na moje kręgi :wink: Zupy mlecznej też nie ma :strach: Obchodu także 8O
Za to są powolne biegi pielegniarek :wink: Panowie po wczorajszych operacjach wiszą na alarmach. Panie leżą cicho. Dają sobie radę z bólem. Syndrom męski 37,2 się ujawnia :strach: Ruch całą noc był.

Wszędzie wiszą kartki o zakazie karmienia zwierząt. Jest oświadczenie, że są pod opieką szacownej otwockiej instytucji 8O. Karmi je i wyłapuje prywatnie pani Ula. Co dzień wlecze torby z zarciem. Są wożone do Koterii na zabiegi przez Haline. Na ich stronie widzę ogłoszenia jej kotów. Tnie je za swoje bo talonow nie starcza :? Leczy też za swoje także. Więc ?
To zwariowana kobieta ale kotom odda wszystko.
Obrazek

ASK@

Post » Sob gru 12, 2015 8:54 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Ech, Asiu... trzymaj się jakoś.
Nie daj się bólowi i różnym szacownym instytucjom ;)
Nie mam co napisać, ale chociaż buziaki prześlę :1luvu:

O mamuniu, przed chwilą kuwety sprzątnęłam, więc teraz mnie zewsząd "świeże" aromaty atakują :x
Przestanę sprzątać, jak słowo daję, przestanę...

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob gru 12, 2015 9:11 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Podłączę się do OKI -trzymaj się Aśku jakoś!
Bierz prochy, bo ból to niefajna rzecz :|
Buziaki od nas wszystkich :D

Oki: bo najlepiej się s.a w świeżo posprzątane :twisted:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Sob gru 12, 2015 9:20 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Asik,moje i w obcasach balerony,nie ma co się przejmować takimi drobiazgami :mrgreen: Dla mnie kawusia też trucizna.ale chlejam po 5 dziennie.No nie hmmm.... kłamię,teraz spadłam do trzech :roll: Wychodź no że mi z tego szpitaliska i to z dobrymi wiadomościami,bo odkąd w nim jesteś nic nie robię.Siedzę tylko przed monitorem i bezmyślnie klikam.Pocieszać nie potrafię,pesymista straszny ze mnie .Wierzę jednak,że u ciebie będzie wszystko dobrze i przyjdzie taki czas,że będziesz hulać na tych swoich czerwonych obcasiskach :mrgreen: .Pozdrawiam,przytulam,buziaczki :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob gru 12, 2015 9:30 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Dzięki dziewczyny.Tęsknię za kotami. Oj bardzo.
Dziś mam smetny poranek. Cisza jest w pokoju :evil: Tęsknimy za nią a jak już ją mamy to przykra jest.
Muszę TZ poprosić o kolejną książkę. Ta mi nie wystarczy, niestety.
Wyszłam deczko na taras. Wiaterek pogmerał mi kudełki a bezokularowe oczka przeczesywały trawnik na dole . W jakim celu cholera gmeram w krzakach :strach: Chora jestem a kłopotów szukam. I nie chodzi o przeziębienie. W torbie mam zakamuflowane saszetki :wink: Tak na wszelką okoliczność :smokin: Co by mnie nic nie zaskoczyło. :strach:
Po dachach niskich budynków łążą koty czasem. Uff, spasione są. Wiem, że mają budki poustawiane. Widziałam swego czasu.

Telefon. Krótka rozmowa. Mówię, że pielęgniarka weszła.
Styl " ty jeszcze w szpitalu? Boli? A wiesz jak mnie boli? Mam to co ty. Nie, nie siedzę na zwolnieniu. Chodzę, wyjeżdżam , pracuję .Troszkę źle śpię..."
Czyjś ból zawsze musi być bolejszy :placz:

Ewa ja w ogóle kawy nie mogę pić bo mnie odrzuca. Nawet jak mam chęć i wypije to bardzo źle się czuję. Cholerstwo jakieś . :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Sob gru 12, 2015 9:33 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Asia, Ty nie tęsknij za kotami. Ty się rozkoszuj ich brakiem :twisted:
Jeszcze się zdążysz tych kuwet nasprzątać ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob gru 12, 2015 9:48 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Rozumiem, że tęsknisz za wychodzeniem, niespaniem i noszeniem jedzenia, za karmieniem w domu. Też tak miałam :(
Wychodź szybko z tego szpitala, bo ta tęsknota nie przechodzi łatwo.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob gru 12, 2015 9:55 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Bo każdy czuje swój ból,współczuję i tobie i sobie :( Od ponad 3 miesięcy nic nie mogę brać,więc bywa że gryzę ściany..... nadal w remoncie.Kużwa żyje jak w pakamerze z meblami po środku iiiiiiiiiii końca nie widać. :roll:

welina

Post » Sob gru 12, 2015 17:21 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

A dlaczego nie wyszłaś na przepustkę ? przecież w weekend nic nie robią :roll:

welina

Post » Sob gru 12, 2015 17:25 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Ewa, ściany nie ważne. Zakończ symbolicznie remont i graty na miejsce niech wrócą. Zawsze można znów upchnąć je ponownie.
Nie puścili mnie na przepustkę i już. Jestem pod ich opieką i to oni decydują. Nie ma dyskusji. Widać bali się, że jak wpadnę do domu to urobie się. :mrgreen:

Dobrą stroną pustych prawie sal szpitalnych jest obecność w łazience o tej porze papieru toaletowego. Taka mała rzecz a cieszy :lol:
Prysznic też nie jest oblegany :201494 Loki sem :wink: umyła.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]