Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
cortunia pisze:to ja moze się podłączę - mogę?
ja zmieram na mieszkanie na Saskiej Kępiewystarczy
Sylwka pisze:A może tak przechwycimy wątek. Babbbbbbunie gdzie jesteście? Możemy poszaleć zanim admin tu zaglądnie.
iwona_35 pisze:pixie65 pisze:iwona_35 pisze:TygrysiaKotka pisze:jestes przeciwko mnie bo jestem przeciwniczka ster.?? Szkoda ze nie czytalas wypo. pixie65 chyba ze masz cos z tym co napisal wspolnego,najciemniej jest...
tak czytałam i zgadzam się z nią...
I w dodatku obie z Iwoną budujemy sobie chałupy...Z tych talonów sterylkowych![]()
A wszystko po to, żeby zgromadzić jeszcze większą ilość kotów i dobudować sobie basen![]()
A potem ogród zimowy...![]()
![]()
I jeszcze uzbierać na wakacje w Australii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pixe65 zapomnialaś o korcie tenisowym
pixie65 pisze:iwona_35 pisze:pixie65 pisze:iwona_35 pisze:TygrysiaKotka pisze:jestes przeciwko mnie bo jestem przeciwniczka ster.?? Szkoda ze nie czytalas wypo. pixie65 chyba ze masz cos z tym co napisal wspolnego,najciemniej jest...
I w dodatku obie z Iwoną budujemy sobie chałupy...Z tych talonów sterylkowych![]()
A wszystko po to, żeby zgromadzić jeszcze większą ilość kotów i dobudować sobie basen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O widzisz![]()
A właśnie miałam wystawić na Bazarek rakietę tenisową....Hmmmmm....
xandra pisze:
moge dołaczyc do australijek?
mam jeden talon na sterylkę
Greta_2006 pisze:pixie65 pisze:iwona_35 pisze:pixie65 pisze:iwona_35 pisze:TygrysiaKotka pisze:jestes przeciwko mnie bo jestem przeciwniczka ster.?? Szkoda ze nie czytalas wypo. pixie65 chyba ze masz cos z tym co napisal wspolnego,najciemniej jest...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O widzisz![]()
A właśnie miałam wystawić na Bazarek rakietę tenisową....Hmmmmm....
A miejsce na kucyka będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości