aaniaa21 pisze:Aamms, rozumiem i jest to smutne, ale pomimo tego moje koty beda wychodzic
Dość jasno postawiłaś sprawę..
Tylko szkoda kotów, bo w ostatecznym rezultacie to one za to zapłacą.. i niewykluczone, że najwyższą cenę..

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
aaniaa21 pisze:Aamms, rozumiem i jest to smutne, ale pomimo tego moje koty beda wychodzic
aaniaa21 pisze:Piszesz kilkumiesieczna... tzn ? Jak ma np 4 miesiace to juz wiadomo?
Ale w sumie to nie musi byc wielki przytulak...chodzi o to ze Balbis jest dziekim kotkiem, wychowal sie w centrum wawy kolo Stodoly i tam polowal na myszki z mama i rodzenstwem. Nie cierpi jak sie go glaszcze(toleruje tylko drapanie) Tuli sie i Lasi tylko kiedy ma ochote lub kiedy chce jesc, polozy sie na mnie tylko jak cos mu strzeli do lba, choc z tata spi w lozku pod koldra wtulony w niego - taki zmienny wariat.
I w sumie wydaje mi sie ze jest duza roznica miedzy kotkiem urodzonym w domu a tak dziko...
aaniaa21 pisze:Nie nie wstydze sie tego co pisalam a wrecz jestem z tego dumna!!!!
A co by bylo jak by was tak ktos zamknal. Na was tez czychaja na dworze niebezpieczenstwa: złodziej, gwałciciel itp itd, milo by wam bylo???? A jak by tak psa zamkneli i kazali mu tylko do kuwetki sie zalatwiac??
J
a wiem gdzie chodzi moj kot, ma warunki do tego zeby przezyc fajne zycie i tak bedzie zyl nadal. Zyjemy w takiej okolicy ze kotu nic sie nie stanie i w przeciwnym razie w zyciu nie narazilabym mojego kota na niebespieczenstwo. Ja wiem co robie i wy nie znajac mnie, mojego kota i mojego otoczenia nie macie prawa mnie osadzac.
aaniaa21 pisze:jesli ci nie pasuje to nie musisz ze mna rozmawiac. Aha jestem gosciem i co??? Szczerze to nie za bardzo obchodzi mnie co o mnie tutaj myslicie.
Keti pisze: arogancję jako obrone, to ja moge o 5-ciolatka zrozumiec ( co nie znaczy tolerowac)
a u dorosłego człowieka jest to po prostu chamstwo
kota7 pisze:Jeżeli tak Ci tu źle, co tu jeszcze robisz? Odnoszę wrażenie, że jesteś tu na tym "dziwnym" forum dla krwi, żeby powalczyć na chamskie odzywki. Żenujące.
Agalenora pisze:kota7 pisze:Jeżeli tak Ci tu źle, co tu jeszcze robisz? Odnoszę wrażenie, że jesteś tu na tym "dziwnym" forum dla krwi, żeby powalczyć na chamskie odzywki. Żenujące.
Kota7
Czasem nie jest tak, jak piszesz,
przejrzalam ten wątek
Czasem być może puszczają nerwy - obydwu stronom
Tak jak tu.
Widzisz, każdy kij ma dwa konce
Jezeli aaaniaaa tu jeszcze jest, to moze nie koniecznie dlatego, o czym napisałaś... może się mylę, ale...
czy nie zanadto bezwzglednie osądzasz?
czasem trzeba trochę poznać forum, by je docenić
Agresja nie pozwala poznać - agresja odstrasza...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości