Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
naya pisze::Na lamisil ( miejscowo) skóra reaguje zaczerwienieniem...
naya pisze:Na lamisil ( miejscowo) skóra reaguje zaczerwienieniem...
Wawe pisze:Naya, jeszcze jedno: czy ta szczepionka p. grzybiczna, którą dostała Malawaszka to Felisvac czy Insol? Jeśli był to Felisvac to może warto byłoby porozmawiać z wetem nt. zastosowania Insolu? Uprzedzam jednak, że to dosyć droga impreza.No i oczywiście tylko wet mógłby zadecydować czy po zastosowaniu jednej szczepionki można, w tak krótkim odstępie czasu, podać następną...
naya pisze:Myszko na samym początku leczenia została pobrana próbka przez wetkę, która orzekła, że to mikrosporium.
ryśka pisze:Lamisil wysłałam poleconym prirytetem, także mam nadzieję, że dziś go najpóźniej dostaniecie. Kocham pocztę i jej błyskawiczne przesyłkiMyszka dawała 1/8 tabletki (tabletki na szczęście są duże i powinny łątwo się dzielić) dziennie, przez 3 (?) tygodnie.
Mam takie wrażenie, że kicia nie tylko ma grzybicę, ale także reaguje alergicznie na smarowanie. Ze wszystkich środków najdelikatniejszy i skuteczny jest Imaverol.
Lamisil, mam nadzieję, pomoże "od środka".
Biedna kicia, biedna Ty, kto by się spodziewał, że aż tak gwałtownie zagrzybi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości