Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ['] FIP:(((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 26, 2013 18:50 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Dwa złapane:) zdję

Anna61 pisze:
anksunamun pisze:A klatka miała zostać na noc na dworze?bo jesli tak to może dobrze ,ze się zamknęła ,bo jakby tak kociak złapał sie w nią i miałby w niej tam siedziec całą noc to byłoby nieciekawie....

Nie no, aż taka pusta to nie jestem aby zostawić na noc klatkę na dworze otwartą.
Że też przyszło Ci coś takiego do głowy anksunamun... :(

no to super,bo tak na zdjęciu to wyglądało...a pustości nawet nie pomyślałam
anksunamun

anksunamun

Od: Sob lip 21, 2012 10:13

Post » Sob sty 26, 2013 19:09 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Dwa złapane:) zdję

anksunamun pisze:no to super,bo tak na zdjęciu to wyglądało...a pustości nawet nie pomyślałam

To dobrze. :ok: :wink:

Martwię się tylko o tamtego trzeciego koteczka który został sam, bez możliwości ogrzania się o rodzeństwo. :cry:

Że też wcześniej nie zadzwoniłam zapytać czy wszystko dobrze, a tak bidulka została w taki mróz.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob sty 26, 2013 20:31 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Dwa złapane:) zdję

Anna61 pisze:
anksunamun pisze:no to super,bo tak na zdjęciu to wyglądało...a pustości nawet nie pomyślałam

To dobrze. :ok: :wink:

Martwię się tylko o tamtego trzeciego koteczka który został sam, bez możliwości ogrzania się o rodzeństwo. :cry:

Że też wcześniej nie zadzwoniłam zapytać czy wszystko dobrze, a tak bidulka została w taki mróz.

A wiesz,że też o tym myslałam :( .Trzeba być dobrej myśli,bo złotego srodka chyba nie da sie znaleźć.I tak mają duzo szczęścia ,że ta pani je dokarmiała i że sie o nich dowiedziałaś i zdecydowałaś na wzięcie do siebie.Jestem naprawdę pod wrażeniem.U nas są 3 koteńki-2 znajdy, a jedna z kociej chatki z sosnowca,do tego 2 psy a do niedawna 3 w tym 2 znajdy.Tu na wsi nie raz widzę jak ludzie traktują zwierzęta,często wyrzucają psy na rynek(Siewierz).Razem z koleżanką dokarmiamy,czasem na własny koszt odrobaczamy i odpchlamy.Ręce opadają momentami.Mam nadzieję,ze jak jutro zajrze na forum to napiszesz same dobre wiadomości.Bardzo mocno trzymam kciuki :ok: :kotek: :1luvu:
anksunamun

anksunamun

Od: Sob lip 21, 2012 10:13

Post » Sob sty 26, 2013 21:34 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Dwa złapane:) zdję

Chyba nie będę mogła spać w nocy przez tamtą bidulkę. :(

Z ostatnich wieści dzisiaj to takie, że koteczki dają się wziąć na ręce u uwielbiają chyba pieszczoty bo ta czarno-biała, ja myślę że to dzyndzynka jest, delikatnie zaczęła mi mruczeć na kolanach, ale i spoglądała na mnie czy aby nie zrobię jej krzywdy. Przemawiałam do nich czule i mówiłam aby się nie bały, bo tutaj nie stanie im się krzywda. Malutka po włożeniu do klatki nie poszła się zachomikować w najciemniejszy kącik klatki a została pośrodku niej z główką w górze i obserwuje co się dzieje w pokoiku, czyli co to jest telewizja i mojego męża, bo to u niego one są.
Ani razu żaden z nich nie wyciągnął na mnie pazurków ale ten czarny pchyknął, ale tak raczej żebym sobie nie myślała, że ulegną tak łatwo. :wink:
Kochane koteczki, mam nadzieję, że ktoś je pokocha, tak jak już pokochałam ja. :cry:
Ja już nie mogę, bo sama borykam się z problemami a stadko mam pokaźne http://wstaw.org/m/2013/01/22/DSCN1146.JPG
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob sty 26, 2013 21:50 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Dwa złapane:) zdję

Aniu,daj zdjęcia Misiów,obojętnie gdzie

Też cały czas myślę o tym maluszku :(
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob sty 26, 2013 21:55 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Dwa złapane:) zdję

Aniu, malców teraz prawie nie ma, powinnaś je szybko wyadoptować.
Oby tylko tamten biedaczek złapał się szybko. Musi być bardzo zdezorientowany i wystraszony bez rodzeństwa.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob sty 26, 2013 22:07 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Dwa złapane:) zdję

pisiokotku trzymajmy kciuki,żeby tylko on tam jeszcze był cały :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
nie daje mi spokoju
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 27, 2013 9:20 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Dwa złapane:) zdję

Jak by się kto pytał, to ostatni już złapany. 8) :D

Tamten niewidomy był też biało-czarny. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sty 27, 2013 9:42 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Złapane 3, zdjęcia

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
A ja od rana co chwila zaglądałam na wątek :D ale się cieszę :1luvu:
Aniu, jesteś dzielna kobieta :ok:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Nie sty 27, 2013 10:02 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Dwa złapane:) zdję

Anna61 pisze:Jak by się kto pytał, to ostatni już złapany. 8) :D
(

super :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie sty 27, 2013 10:42 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Złapane 3, zdjęcia

: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie sty 27, 2013 10:46 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Złapane 3, zdjęcia

witam się :1luvu: i będę kibicować :ok:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie sty 27, 2013 10:57 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Złapane 3, zdjęcia

Pani Aniu, jest Pani wspaniała!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Nie sty 27, 2013 11:22 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Złapane 3, zdjęcia

Aniu!
Super jesteś wielka :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:dance: :dance2: :dance: :dance2:

MAXYMA

Od: Czw cze 12, 2008 15:03

Post » Nie sty 27, 2013 11:27 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu. Złapane 3, zdjęcia

I zdjęcia koteczków dla kibicujących cioteczek :D

ostatnia złapana kicia dzisiaj rano
Obrazek

kotki też w kontenerku bo było przemeblowanie klatki aby wygospodarować im więcej miejsca :wink:
Obrazek

rodzeństwo razem :D
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

i na dowód, że dają się głaskać, a ta czarna, bo to dzyndzynka jest jednak ino tam wchodzę to już mruczy :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

zainteresowane piórkami na patyku
Obrazek Obrazek Obrazek

śliczne są no nie? :D
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]