Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 21, 2010 10:47 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Marea pisze:Zdenka mnie molestuje telefonami, zeby znalezc DT dla malej burasi, bo zima jej doskwiera...z 3ki kociat zostaly tylko 2... (bialo szare juz nie zyje..)

Obrazek Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

To co się pikasz? :D
Mama mnie ustrzeli :D
Przywieź, w święta mają być strasznie ujemne temperatury!

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto gru 21, 2010 11:00 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Witam wszystkie Forumowiczki :D
Dzisiaj, po przespanej- pierwszej spokojnej nocy od wielu dni po raz kolejny SERDECZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM WAM WSPANIAŁE KOBITKI !!!
Za wszystkie cudowne czyny i słowa wsparcia, możliwość skorzystania przez rodzeństwo z waszych domów tymczasowych, za opiekę, za wypożyczenie klatki !!! Za nadzieję i coś dla mnie - to, że dzięki Wam zaczynam lubić 3CITY, że odnalazłam tu pokrewne dusze :1luvu:
Nadałam nowe imiona dzidziusiom : ten mniejszy na zdjęciach po lewej to POL ( czy to już samouwielbienie, że dałam mu imię po mnie :ryk:
drugi choopiec- na zdjęciach z prawej to PAKO ( jest małym awanturnikiem i sprał mojego ślubnego wczoraj dwa razy :ryk: )
Czeka mnie w najbliższym czasie odłowienie 3 dorosłych dziewczynek na sterylkę i myślę, że z waszym wsparciem rozszerzę działalność na resztę Grabówka :lol:
Jeśli któraś z Was potrzebowałaby pomocy w kocich sprawach dużych i małych, oferuję pomoc na miarę moich możliwości.
Ps wcale nie zaśmiecacie wątku :D chętnie pogadam z Wami na wszelkie tematy :ok:

JESZCZE RAZ SERDECZNE DZIĘKI !!!! W IMIENIU CZIKI, POL'A I PAKO :1luvu: :1luvu: :1luvu:

paulina81

Od: Pt gru 10, 2010 12:02

Post » Wto gru 21, 2010 11:13 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Paulino, zaloz na Kotach wata swojego kociastego :D koniecznie z fotkami :lol:

moja kotka wlasnie tak wystrzelila w gore, ze ja chyba ja zbadam dokladnie, czy ktos jakiegos silniczka jej nie zamontowal 8O

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt gru 31, 2010 14:57 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Wszystkiego dobrego w Nowy Roku! :balony: :birthday:
Zdrówka dla Was i Waszych ogonków :catmilk:
A teraz napiszcie co słychać u Cziki i jak miewa się jej rodzeństwo??

wszpasia

Od: Wto mar 11, 2008 18:46

Post » Pt gru 31, 2010 15:19 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117197&start=765

wszpasia, prosze, od tego momentu w domku i watku Seji sa braciszkowie Cziki :)

Agor-ia

Post » Nie sty 02, 2011 12:13 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Hej!
Przepraszam ,że tak długo się nie odzywałam ale po prostu nie wiedziałam w co mam ręce włożyć.
Korzystając z okazji chciałabym złożyć wszystkim życzenia Noworoczne :D
Wszelkiej pomyślności, samych dobroci, zdrówka oraz siły przez cały Nowy 2011 Rok :D
Oczywiście moc uścisków ,zdrówka i radości dla FOOTEREK :1luvu:
Kochani! Czika czuje się dobrze, zaczyna się oswajać z nowym domkiem, choć na początku nie było łatwo ani wesoło. Jadę do Szczecina 5 lub 6 stycznia, i mam zamiar podjechać do Stargardu Szczecińskiego- aby odwiedzić bąbelka i sprawdzić jak się czuje i sprawuje :D
Apropos szopy i mojego dokarmiania bezdomniaczków...szczęka mi dzisiaj na porannym karmieniu opadła...JEST CZWARTY KOTEK Z RODZEŃSTWA....
Jak to możliwe ,że wcześniej ani ja ani mąż nie wiedzieliśmy?!?!?!?
Tak się diabeł maskował...że też nie dał o sobie znać kiedy wyłapywaliśmy POLA i PAKO(obecnie przechrzczonego na PUDZIANKA....
Ponownie proszę o pomoc w poszukiwaniu dla dzidzi domku stałego lub tymczasu !!!!

paulina81

Post » Nie sty 02, 2011 12:30 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

O matko, czwarty burak :ryk:
To sie ladnie zabunkrowal lobuz.

Agor-ia

Post » Pon sty 03, 2011 17:37 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

O rany :?

Taka niespodzianka w nowym roku :wink: Mam nadzieję, że znów wszystko skończy się szczęśliwie :ok: :ok: Pozdrawiam
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Pon sty 03, 2011 17:40 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

hej Olisława81 !
Dzisiaj odławiam i wiozę do anioła o nicku Seja :1luvu:
Także spokojna bądź...aha piękne zdjęcie wmontowałaś na fb :lol:
W czwartek będę w Szczecinie tak by the way :lol:

paulina81

Post » Pon sty 03, 2011 18:09 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Wszpasiu!
Słońce jak tam Mizia i jak psinki ?
Stęskniłam się za Tobą!
Trzeba będzie się spotkać :)

paulina81

Post » Pon sty 03, 2011 18:11 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

To pogadamy o kociastych :D
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Czw lut 17, 2011 14:39 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Kochani
Pisze w związku z samymi pozytywnymi news'ami.
Jak wiecie Czika vel Sonia mieszka już od grudnia w Stargardzie Szczecińskim, u cudownych starszych ludzi.
Poldzio i Pudzianek jest w DT u Seji....a właściwie Pudzianek pojechał wczoraj do Domku Stałego w Gdańsku Przymorze. Osobiście, wraz z nowymi opiekunami odwiozłam go do nowego domku.
Na DT został Polcio i UWAGA :
w ubiegłą sobotę, udało mi się W KOŃCU ZŁAPAĆ CZWARTEGO - OSTATNIEGO Z MIOTU BURASKA, A WŁAŚCIWIE BURASKĘ DZIEWCZYNKĘ :ryk:
POMA pojechała wczoraj do Seji do DT , do swojego brata POLCIA, miała też okazję, przez parę ostatnich godzin przed adopcją, spotkać również PUDZIANKA :)
Także wraz z Seją szukamy dobrych, ba , wspaniałych domków stałych dla POLCIA i POMCI :1luvu:

paulina81

Post » Czw lut 17, 2011 16:24 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Super Paula :ok:
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Pon mar 07, 2011 9:39 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Polcio już od paru dni w DS, Pomcia w trakcie oswajania...
Straszny dzikun :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

[poprzednia]