Wydatki: 4zł za ręczniki papierowe, którymi wyścielam im klateczkę i 10zł żwirek.
Zgredzioch nam pięknieje

I teraz

Tak, wiem, że jest na koncie darłowskich jakieś 350-400zł, ale kotki czekają na ciach

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
martaslupsk pisze:Jak patrze na tego czarnuszka to jakbym Alsze widziała:(
kinia098 pisze:Właśnie Bura dostała nowe imię- Bulwa![]()
![]()
Zaraz idziemy na karmienieMoże komuś jakiegoś kociaka zgarnąć?
A, i to nie są koty, o których mówiła P. Irena... Oni mają jeszcze inne.. a w dodatku są tam 2 młode ciężarne kotki...
I przy okazji powiedziała mi o matce z około 5 młodymi, chudymi jak patyki... Nie wiem gdzie to i nawet nie idę
XAgaX pisze:kinia098 pisze:Właśnie Bura dostała nowe imię- Bulwa![]()
![]()
A, i to nie są koty, o których mówiła P. Irena... Oni mają jeszcze inne.. a w dodatku są tam 2 młode ciężarne kotki...
I przy okazji powiedziała mi o matce z około 5 młodymi, chudymi jak patyki... Nie wiem gdzie to i nawet nie idę
Zgarnąć, ale przede wszystkim ciężarne kotki do kastracji- bardzo się cieszę, że buraska ciachniętatę matkę też trzeba będzie wykastrować...
![]()
![]()
kinia098 pisze:XAgaX pisze:kinia098 pisze:Właśnie Bura dostała nowe imię- Bulwa![]()
![]()
Zgarnąć, ale przede wszystkim ciężarne kotki do kastracji- bardzo się cieszę, że buraska ciachniętatę matkę też trzeba będzie wykastrować...
![]()
![]()
Nie chcę tam na razie iśćNie ma za bardzo już funduszy.. Przede wszystkim trzymam na Tęczę i Szylkę. Tęczę zamierzamy złapać, jak tylko Bulwa pójdzie na wolność, bo nie ma co czekać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości