pamiętnik Poldka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 26, 2012 19:39 Re: pamiętnik Poldka

Nie ma co płakać tylko przyjechać. Duża zaprasza. Duża mówi, że musimy się socjalizować. Nie bardzo wiem co to znaczy ale my też zapraszamy. Na jedną Dużą to zawsze jest więcej chętnych do głaskania niż rąk.
Tylko spanie jest "z kotami", czyli z nami. Duża dopiero we wrześniu chce zrobić remont żeby zrobić strefę "wolną od kota". Ciekawe jak zamierza to zrobić przy gremlinach :roll:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro sie 29, 2012 20:56 Re: pamiętnik Poldka

Uwaga! Uwaga! Duża melduje, że w sobotę o 16 jest spotkanie ziemniaczkowe w ogródku u Dużej.
Ja Poldek przyjmuję zgłoszenia :twisted: Będzie ciocia Ania i ciocia Beata, i ciocia Patrycja.
A w ogóle to Duża dzisiaj nam kupiła "zabawkę", kawałek suszonego kurczaka. wszyscy sie tym bawiliśmy. Były wzajemne gonitwy i mamlanie tego. Polecam.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Śro sie 29, 2012 21:06 Re: pamiętnik Poldka

Poldeczku, będę duszą z Wami :1luvu: Bardzo żałuję, że tylko tak :( Wspaniałej zabawy życzę i przepysznych ziemniaczków i suszonych kurczaczków :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw sie 30, 2012 8:06 Re: pamiętnik Poldka

Poldek, myślę, że największą atrakcją będzie ciotka Ania. Niepowtarzalna okazja, aby poznać osobiście. :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw sie 30, 2012 20:46 Re: pamiętnik Poldka

Ciocia Marysia też będzie, tylko wczoraj już nie zdążyłem napisać. A może ciocia bulba też przyjedzie? :P Będzie "spała" w dużym pokoju z gremlinami, napewno dotrzymają jej towarzystwa.

Killatha

Post » Czw sie 30, 2012 21:58 Re: pamiętnik Poldka

Dobry wieczór Poldusiu kochany :1luvu: Dziękuję bardzo Skarbie za zaproszenie :1luvu: Niestety, nie dam rady. Nie tym razem :( Bardzo żałuję koteńku. Ale mam nadzieję, że następnym razem się spotkamy. I może nawet będziemy spać w jednym pokoju :mrgreen: A może razem z Gremlinami :D :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt sie 31, 2012 13:14 Re: pamiętnik Poldka

Że ja tu wcześniej nie trafiłam sama się dziwię.

Moja zabrzańska gromadka: Gucio Mimiśka i Staś chcą się przywitać
Cześć Podlek :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Sob wrz 01, 2012 19:48 Re: pamiętnik Poldka

Uwaga! Uwaga! Duża melduje, że w sobotę o 16 jest spotkanie ziemniaczkowe w ogródku u Dużej. [/size]
Ja Poldek przyjmuję zgłoszenia

I ja tam byłam herbatkę piłam i coś zakąsiłam :D
Dużych poznałam, kotki wymiziałam :1luvu:
Wspaniale się bawiłam :ok: i do domku wróciłam.
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Sob wrz 01, 2012 20:23 Re: pamiętnik Poldka

Oj, zazdroszczę i ubolewam, że tak daleko jestem :( Poldusiu, buziaczki przesyłam i wpraszam się nieskromnie na kolejne ziemnaczki :oops: :1luvu: A do siebie i moich burasków, oczywiście, też serdecznie zapraszam :D :ok:
Obrazek

bulba

Post » Nie wrz 02, 2012 17:35 Re: pamiętnik Poldka

Jak tak wygląda sabat, to ja sabaty lubię. Wiem bo siedziałem i widziałem. Reszta stada też lubi, wszyscy wyszli "do gości", tylko Gemma przesiedziała go pod łóżkiem. Duża nam potem dała po kawałku serniczka z ciastem, bez tej galaretki, dobre było.
Były ciocie Ania, Beata, Patrycja i Iza, Cioci Marysi nie było chociaż obiecała.
Niech żałują wszyscy, którzy nie byli. Chociaż sabat z powodu pogody odbył się w domu i zamiast ziemniaczków były lody pistacjowe. Ale Duża liczy jeszcze na ładną pogodę i ziemniaczki w ogródku.
Jak będzie to dam znać.

Killatha

Post » Pon wrz 03, 2012 13:03 Re: pamiętnik Poldka

się od razu wpraszam :D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pon wrz 03, 2012 13:12 Re: pamiętnik Poldka

Nie zdążyłam dojechać, przepraszam.
Co gorsza pod koniec m-ca zaczynam kurs (weekendowe wykłady) więc też nie będę mogła, przykro mi.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon wrz 03, 2012 13:23 Re: pamiętnik Poldka

Bardzo dziękuję za sympatyczne spotkanie i końską dawkę humoru.

Killatha pisze:Jak tak wygląda sabat, to ja sabaty lubię. Wiem bo siedziałem i widziałem. (...)

Poldek wprawiłeś nas w zdumienie :!: :?: Żadne tam rzucenie okiem zza progu, jak to dotychczas bywało. Poldek krązył, krążył, obserwował, aż wreszcie zaległ i przysypiał. I to wszystko w naszej obecności! 8O

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon wrz 03, 2012 16:30 Re: pamiętnik Poldka

wniosek z tego jest jeden i następujący:
trzeba Dużą nawiedzać często i chmarą, coby się Stado jeszcze bardziej zsocjalizowało :mrgreen:
zatem, jak już zjadę w Wasze okolice (o ile faktycznie zjadę...), to będzie miała Basia prze-rą-ba-niut-kie w kwestii stada Bab, zlatujących się przez komin do jej domostwa ;>
KotkaWodna

Post » Czw wrz 06, 2012 7:00 Re: pamiętnik Poldka

Informuję, że groźba na naszą Duża nie działa. Duża się nie boi, Duża zaprasza. Mamy odważną Dużą.
Ten sabacik to mnie się podobał, nikt za mną nie gonił i nikt nie próbował na siłę się zaprzyjaźnić, a żeby Goście nie narobili gupot to siedziałem i pilnowałem. Zaraz bym osyczał.

Killatha

[poprzednia][następna]