Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Michalina jest BOSKA (kolor ma bury z rudymi przeplotami - takie ciapki rude tu i tam). Charakter też fajny, lubie takie koty jak ona (jak była młodsza wszędzie jej było pełno, żadna zabawa jej nieomijama bez zinteresowania ). Co do wieku to dokładnie nie wiem, ale Agnes poinna wiedzieć.
Ja polecam (Michalina to moja ulubienica 200% )
Podpisuję się obiema łapami pod tym co napisała Drahma: Michasia to najbardziej całuśny Kot na świecie. Poznałam ją w ubiegłym roku podczas wizyty w Kundelku i DZIWIĘ się, że Michalina ciągle jeszcze tam jest. Z wieloma kotami mam do czynienia, ale Michasia jest przesłodka: tuli się, "sprzedaje buziaczki", no mniód..... I śliczna jest....
..... co widać na zdjęciu z Gunią Tak Michasia się tuli i barankuje również "na trzeźwo" (tzn. jak nie rujkuje). I mogłaby z rączek nie schodzić.
Ma ok. 9 miesiecy.
Michasia jest prześliczna , futerko ma miękutkie, prawie jak moja brytyjka. Pieszczoszek i artystka - popisywała się przy mnie przezabawnymi wygibasami. Cudna, słodka kocia.
No i cieszę się, że oczka Filonka się wygoiły, jak go ostatnio widziałam, to jeszcze były biedne troszeczkę.
Wybieram się w odwiedziny w tę sobotę, chętnie wymiziam towarzystwo