Darłowo ok.40 kotów-dobiliśmy 100 :) Zapraszam na nowy wątek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 05, 2010 9:06 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

Karena pisze:Dla czarnuszka [*] :cry:
Czy planujesz wizytę u weta z Klakierem?

Planuję go odrobaczyć i faszerować witaminami. Bo jednak na tyle, to mi chyba nie zaufa, żebym wzięła go na ręce.
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon lip 05, 2010 9:08 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

Karena pisze:Kinia, a jak sprawa z adopcją Puchatka, czy była już przedadopcyjna?

Nie :roll: Pixia nie odpisuje na moje wiadomości. Do kogo mogę jeszcze zwrócić się o prośbę z wykonaniem wizyty?
A Puchatek czeka, czeka i czeka... Cały brudny :ryk:
W sumie, to nie ma się z czego śmiać, bo on lata u mnie po dworze... A ta jego długa sierść wszystko łapie... :|
Obrazek

kinia098

Post » Pon lip 05, 2010 9:48 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

Napisz może do agiis-s, ona też chodzi na wizyty.
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Pon lip 05, 2010 16:25 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

Mały burasek z działek ciut lepiej wygląda. On chociaż je, bo czarnuszek nie jadł :(
Mały tygrys od Tęczy ma strasznie zaropiałe oczy. Tylko jego widziałam.
Cały czas piszę "mały czarnuch", a to była mała czarnuszka.
Ten drugi czarny ( największy. W ogóle nie pasuje do reszty jest tak gruby i duży ), to chyba też dziewucha.
A tam obok torów, w pobliżu są też działki, jest około 6 kotów. Ta tri raczej kotna... Dla niej przydałby się DT, bo jest rewelacyjna i może szybko znaleźć dom. Ale... ma około 10 lat... Bynajmniej tak powiedział mi Pan, który był na działce.
Resztę bym zostawiła na miejscu, tylko wysterylizowała. Stare sobie poradzą tam na działkach. Najbardziej boję się o małe, że zaciekawione zaczną wychodzić na ulicę... Chociaż tri też już przelatywała na drugą stronę...
Obrazek

kinia098

Post » Pon lip 05, 2010 20:29 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

Patrycja26- a ta kobieta, co chciała coś a'la syjam nie da się namówić na innego kociaka? :oops:
Mam cudną tri na DT. Siedzi, siedzi i wynieść się nie może :lol:
Tylko coś nie mogę znaleźć linku do zdjęć :evil:
EDIT: mam link do dawnego ogło. :arrow: http://www.koty.org.pl/ogloszenia/edytu ... zenia=6167
Obrazek

kinia098

Post » Wto lip 06, 2010 1:25 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

kinia098 pisze:Mały burasek z działek ciut lepiej wygląda. On chociaż je, bo czarnuszek nie jadł :(
Mały tygrys od Tęczy ma strasznie zaropiałe oczy. Tylko jego widziałam.
Cały czas piszę "mały czarnuch", a to była mała czarnuszka.
Ten drugi czarny ( największy. W ogóle nie pasuje do reszty jest tak gruby i duży ), to chyba też dziewucha.
A tam obok torów, w pobliżu są też działki, jest około 6 kotów. Ta tri raczej kotna... Dla niej przydałby się DT, bo jest rewelacyjna i może szybko znaleźć dom. Ale... ma około 10 lat... Bynajmniej tak powiedział mi Pan, który był na działce.
Resztę bym zostawiła na miejscu, tylko wysterylizowała. Stare sobie poradzą tam na działkach. Najbardziej boję się o małe, że zaciekawione zaczną wychodzić na ulicę... Chociaż tri też już przelatywała na drugą stronę...

Tę tri warto na pewno wykastrować - jak się znajdzie dla niej dom, to super, jak nie- tyle lat przeżyła na działkach, więc może sie okazać, że nie najgorzej się tam czuje. Kciuki! :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lip 06, 2010 13:14 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

Domek dla Puchatka nie wypalił. Mają już innego kociaka. Szukamy dalej.
Obrazek

kinia098

Post » Wto lip 06, 2010 13:44 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

No kurcze, a tak chciała Puchatka. Przez to stracił szansę na dom w Koszalinie :evil:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Wto lip 06, 2010 13:49 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

Karena pisze:No kurcze, a tak chciała Puchatka. Przez to stracił szansę na dom w Koszalinie :evil:

Siostrzeniec przyniósł jej jakiegoś malucha, którego matka udusiła się w nocy przez uchylone okno. Może i nawet lepiej, bo jej kicia gania za tym maluchem :|
Tak, Koszalin był na wyciągnięcie ręki :|
Obrazek

kinia098

Post » Śro lip 07, 2010 10:30 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

Pisała Pani ze Szczecina. Chce, żebym napisała jej, kiedy Puchatek znajdzie domek i po raz kolejny przepraszała, że tak wyszło ;)
Fajny domek nam przepadł :(
EDIT: za 4,40 kupiłam kociakom Whiskasa Juniora. Saszetka była gratis :D
Tygrys ma już dom. Będzie kotem wychodzącym, jedynakiem, mieszkającym kilkanaście metrów ode mnie ;)
Jeszcze jest u mnie. Niedługo go zaniosę.
Obrazek

kinia098

Post » Czw lip 08, 2010 21:33 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

Z mojego bazarku wyszło 35zł i jeszcze 10zł z podarowanych rzeczy ( sprzedałam między rodziną ;) ).
Dziś miało być kolejne odrobaczanie, ale Kinga zapomniała :oops: Jutro idziemy ;)
Karena, mogłabyś odnowić Allegro dla puchatka? :|
W Darłówku nie widziałam dziś żadnego kota :conf: Tych na falochronach już w ogóle nie widzę :|
EDIT: tam gdzie jest Burasia i reszta remontują blok :| Ostatnio nie widziałam tam ani jednego kota 8O
Natomiast tam, gdzie są maluchy też coś robią :!: Jak zniszczą schody, to ja nie wiem, jak się tam dostanę... Już "budkę", która tam stała zburzyli....
Obrazek

kinia098

Post » Czw lip 08, 2010 22:06 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

Kinia - jak odrobaczysz to daj znak (najlepiej na PW), spróbuję się ogarnąć i podesłać Ci jakąś wiekszą ilość karmy. :ok:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw lip 08, 2010 22:23 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

Rakea pisze:Kinia - jak odrobaczysz to daj znak (najlepiej na PW), spróbuję się ogarnąć i podesłać Ci jakąś wiekszą ilość karmy. :ok:

Najlepiej chodź tu do Darłowa :lol:
Przyda mi się ktoś do pomocy. Jak tu się nie uda, to lecę na drugi koniec i idzie paść... Te maluchy zwinne takie...
Mam jeszcze 7kg tej suchej, ale przyda się na zapas :lol:
:1luvu: :1luvu:
Obrazek

kinia098

Post » Czw lip 08, 2010 22:31 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

kinia098 pisze:Najlepiej chodź tu do Darłowa :lol: Przyda mi się ktoś do pomocy.

niegłupie pomagać można wszędzie a ja lubię być nad morzem...tylko muszę se jakiś inny zawód wymyślić, żebym nie musiała latać tu i tam.. :ryk:
a jaką masz karmę - to może inną/albo lepsiejszą zorganizujemy?
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw lip 08, 2010 22:35 Re: Darłowo- zastrzęsienie kociaków ( ok.10 ) Pomocy !!

Rakea pisze:
kinia098 pisze:Najlepiej chodź tu do Darłowa :lol: Przyda mi się ktoś do pomocy.

niegłupie pomagać można wszędzie a ja lubię być nad morzem...tylko muszę se jakiś inny zawód wymyślić, żebym nie musiała latać tu i tam.. :ryk:
a jaką masz karmę - to może inną/albo lepsiejszą zorganizujemy?

Jakaś niemiecka bodajże- Vitakraft. Całkiem dobra karma.
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]