To szybko , bo musze pędzić .....
do Turki pojechała burasia ze sklepu Zoo , ale żadna z tych ,które są na zdjeciach.Jak pojechałam to okazało się , że jest jeszcze jedna burasia

Nietrafiony prezent gwiazdkowy

Burasia śliczna , bo w kółka

Wziełam ją tylko dlatego , że była najbardziej oswojona , bo pozostałe są niestety , pomimo długiego już pobytu w sklepie, dzikie

Jedna w ogóle nie daje się złapać , druga - jak się mocno przytrzmya i głaszcze to siedzi na kolankach .....
W domku jdst 3-letni chłopiec...Malutka kicia tylko troszeczkę była przestarszona - po 10 minutach zaczełą zwiedzać domek .
Domek wydaje sie ok. Pani powiedziała , że kotki nie będą wypuszczać , bo boi się , że ucieknie , ale tam jest fajny teren , naprawde bezpiecznie , namawiałam na wypuszczenie po sterylce

W sterylce mam pomóc, więc będę monitorować ...
Zawiozłam 1,5 kg torbę karmy puriny cat chow , pan kupił pudeło kit kata

Zostali uświadomieni , nie mieli pojęcia, że whiskas i kk to niezbyt dobre karmy .... "bo przecież rekalmują"
Duża kocica jest biało- bura , nie jest tricolorką , ale jest ślicznie umaszczona , te plamki na pysiu
Jest grubiutka , ale wg mnie to nie ciąża , bo cycuszki maleńkie - ledwo wyczuwalne ....
Fajna , całkiem oswojona , ale nie bardzo lubi być na razie rękach - denerwuje się , jakby miała jakieś złe doświadczenia ...
alebez wątpienia , pomimo swojej najmniej poażanej , dwukolorowości biało-burej , jest naprawdę piękna

--------------------------------------------------------------------------------
I teraz troszkę gorsze wieści .
Dr Balicki mnie wczorja nastraszył ,co do Spikego ....Ta białą plamka w czku to nic dobrego

Sugerował wykonanie testów

Został dokładnie przebadany , kilkoma fajnymi sprzętami, m.in. miał komputerowe badanie dna oka ....
Na razie badanie dna oka nie wykazało żadnych poważnych zmian , więc dostaliśmy leczenie kroplami na 3 tygodnie ....Dwa rodzaje kropli zapuszczane w odstępach 5 minutowych 5 razy dziennie
Na razie testów nie robię , czekam na wyniki leczenia......staram sie nie panikować ..... Zamierzam zbadać mu koopę ...
Kaszmirowe oczka troszkę lepiej , ale leczymy dalej , tym samym zestawem kropli czyli 3razy dzeinnie 3 rodzaje kropel w odstępach 5-ciomonutowych ....
Obecnie nie robie nic innego tylko biegam i zapuszczam krople kotom przez cały dzień

To jest prawie niewykonalne ,zwłaszcza , że trzeba przestrzegać tych 5-ciomiutowych odstępów , bo krople zapuszczane jedne po drugich wypływają z oczu

Część kropli musi być też w lodóce i to też jest fajne utrudnienie ....
Nie wspomnę o tym , że zakażdmy razem muszę się oszarpać z obydwoma kotami ...

Dziś Spike zrobił mi przepiękną dziarę na dekolcie , myśłe , źe jakby to było w lecie , to nie uszłoby to mu na sucho

Uciekam , błagam o kciuki za Spikusia ......żeby ot nie było żadne świństwo ...
Kły mleczne już mu wypadły , ma piękne wielkie zębiszcza , ale malutki jest , że ho ho ...
On ma ponad 5 mies. na pewno , a wygląda na 3 może 3,5 ....