Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Może ktoś zły numer podał. Ale będzie też info na mailu i wtedy odbierze
meg11 pisze:Właż na fb na mezendżera Inpostu i sprawdz co to za kod, nie klikaj w zaden link w esemesie.
ASK@ pisze:Dwa miechy i roztyła się
Sierra pisze:Przebijam - mam problemy okolourologiczne. Przychodnie napastują mnie propozycjami badania prostaty i leczenia stulejki
Sierra pisze:Kochana... Już mam wystarczająco dużo problemów zdrowotnych, żeby się jeszcze prostatą martwić
Sierra pisze:Przebijam - mam problemy okolourologiczne. Przychodnie napastują mnie propozycjami badania prostaty i leczenia stulejki
Myszorek pisze:Sierra pisze:Przebijam - mam problemy okolourologiczne. Przychodnie napastują mnie propozycjami badania prostaty i leczenia stulejki
Jak ja sobie weszłam kiedyś na ZIP, teraz to IKP, poczytałam cóz tam mam wypisane za zabiegi , to wyczytałam, ze miałam właśnie robiony zabieg w kierunku prostaty. troche trawło, ale otrząsnęłam się z szoku i stwierdziłam, ze mam ich w nosie, nie prostuje tego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości