Gdańsk- piękny rudzielec z Mariackiej ma już swój domek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 12, 2009 13:38

Przyjechałam z wystawy w Łodzi i dopiero dzisiaj znalazłam czas dla tego wątku. Niezmiernie cieszę się że Marian jest już w nowym domku, mam nadzieję że będzie tam szczęśliwy. Pozdrawiam wszystkich. Dziekuję za zainteresowanie tą sprawą. SZCZEGÓLNE PODZIEKOWANIA DLA po_prostu_kaska. DOBRA ROBOTA. :lol: :lol: :lol: Myslę że tym optymistycznym akcentem możemy zamknąć ten wątek.
Ostatnio edytowano Czw maja 14, 2009 11:58 przez znachor, łącznie edytowano 1 raz

znachor

Od: Wto kwi 15, 2008 20:39

Post » Wto maja 12, 2009 21:00

Campanella gratuluję dokocenia. :D
Widziałam Mariana na żywo i wiem jaki z niego przystojniak.
Trzymam kciuki aby wasz duecik szybko się zaprzyjażnił. :ok:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro maja 13, 2009 13:33

No to Amelka doczekała się kociego przyjaciela :)
I to z Gdańska
:wink:
A gdańszczanie to fajne chłopaki......

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Śro maja 13, 2009 23:19

Ty coś o tym wiesz Batka :wink:

piozus

Od: Nie maja 18, 2008 23:35

Post » Czw maja 14, 2009 22:09

Campanella, byłabym niezmiernie szczęśliwa gdybyś w paru słowach powiedziała co słychac u Mariana. Jak się zaaklimatyzował ? I co na to rezydentka? czy już ochłonęła ?

:D :D :?

znachor

Post » Pt maja 15, 2009 9:07

Marian jest świetnym, absolutnie ekstrawertycznym kotem. Uwielbia wszystkie inne stworzenia i natychmiast chce im to pokazać ;). Amela za to należy do stworzeń, które potrzebują zmian ostrożnych, krok po kroku. Marian na jej widok leci do niej truchtem, chce się dotykać noskami, śledzi ją i próbuje zajmować "jej" ulubione miejsca. Ta jednak, pomimo lekkiego nadmiaru Mariana w jej otoczeniu, jest też go ciekawa, więc w sumie tak chodzą za sobą, obserwują się bacznie. Nasza kotka, gdy Marian zbliża się za nadto trochę syczy (szczytem było, gdy Marian wlazł do "jej" kuwety :) ). Ponadto Marian póki co znaczy nam rozlicznie teren w mieszkaniu, a my latamy za nim z Vitoparem i nadzieją, że niebawem hormony się uspokoją... Widać gołym okiem jak obojgiem targają silne emocje i tak chciałoby się im jakoś pomóc, a tu trzeba czasu, czasu... i dużo głasków każdemu z osobna.

Campanella

Od: Nie lut 17, 2008 13:16

Post » Czw maja 21, 2009 11:24

Serdecznie dziękuję za inf. o Marianie. Jestem przekonana że Amelka też wreszcie przekona się do nowego kolegi. Pozdrawiam.

znachor

Post » Czw lip 18, 2013 16:18 Re: Gdańsk- piękny rudzielec z Mariackiej ma już swój domek

Szukam wieści o Marianku i Amelii.
Ktoś coś wie?

Batka

Post » Czw lip 18, 2013 19:14 Re: Gdańsk- piękny rudzielec z Mariackiej ma już swój domek

Ależ byłam zaskoczona jak zobaczyłam powiadomienie z tego wątku, zupełnie o nim zapomniałam :oops: Tyle czasu minęło.
Marian nie został u Campanella. Amelka nie potrafiła poradzić sobie z jego obecnością :( Ale dom szukał mu aktywnie nowego domu. I znalazł :) Marian zamieszkał w nowym domu (również we Wrocławiu) z dwoma kolegami :D Miałam nawet zdjęcia, ale nie mogę znaleźć, postaram się jeszcze poszukać. Marian jak to Marian bez problemu się zaaklimatyzował, a i rezydenci nie mieli nic przeciwko ;) Ich ulubiona rozrywka to pamiętam jeszcze z opisów było ganianie się po schodach w domu :)
po_prostu_kaska

Post » Czw lip 18, 2013 19:34 Re: Gdańsk- piękny rudzielec z Mariackiej ma już swój domek

Dziękuję za info.

Batka

[poprzednia]