...Akela3 pisze:Akela3 pisze:Domek czeka ... a kota brak.Wszystko jest- kuweta,zwirek,drapak,miseczki,poslanie,ewentualny transport...tylko tego kotka brakuje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
...Akela3 pisze:Akela3 pisze:Domek czeka ... a kota brak.Wszystko jest- kuweta,zwirek,drapak,miseczki,poslanie,ewentualny transport...tylko tego kotka brakuje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Moge miec takie zdanie na ten temat. To,ze ktos ma koty,to ma doswiadczenie- nie neguje tego. Ja tez mialam kicie,ktora mi zabral nieublagany czas-ale czy ja w zwiazku z tym,ze mialam wczesniej tylko jedna kotke,to nie mam doswiadczenia?! Przeciez doswiadczenie nie bierze sie znikad-zawsze ktos musial zaczynac od czegos.czarandzia pisze:Ja cały czas widzę na kociarni rude koty do adopcji... Przykład tu http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=72763&start=0
Nie rozumiem dlaczego piszesz, że jak ktoś ma innego kota i bierze jeszcze jakieś to do rozmnażania? Wiadomo, że jak ktoś ma kota to ma też doświadczenie - dt chętniej oddają kotka komuś kto wie jak z kotem postępować.
Wiec odpowiadam- pisalam na PW z ta osoba,ale ta osoba jest tylko posrednikiem,a tak naprawde wlasciciel,ktory chce sie pozbyc kota to sam nie wieczego chce- czy oddac na stale,czy tylko na przechowanie.czarandzia pisze:No podałam konkretną propozycję w poprzednim poście- link, który wkleiłam jest do wątku z rudym kotem do adopcji.
Akela3 pisze:...Akela3 pisze:Akela3 pisze:Domek czeka ... a kota brak.Wszystko jest- kuweta,zwirek,drapak,miseczki,poslanie,ewentualny transport...tylko tego kotka brakuje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Odpowiem tylko tyle,ze jestem kolejna osoba w kolejce po kota.MaybeXX pisze:Zobacz Księcia.Kibicuję mu bo jest piękny![]()
Arystokrata
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=70368
Akela3 pisze:...Akela3 pisze:Akela3 pisze:Domek czeka ... a kota brak.Wszystko jest- kuweta,zwirek,drapak,miseczki,poslanie,ewentualny transport...tylko tego kotka brakuje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak,dziekuje. Powysylalam do polowy PW,a druga polowa to juz sa koty z forum Miau. Nie chce na razie nic mowic,ale byc moze jedno cudo trafi do mnie.Edzina pisze:Sprawdzilas aukcje, ktore Ci podeslalam?
Ale to nie jest jeszcze nic pewnego,wiec nadal szukam koteczka...Edzina pisze:No to pozostaje trzymac kciuki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 513 gości