Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CITO!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 03, 2012 22:50 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

7ksiezyc pisze:mam dom dla koteczki pingwinki :)
moja tymczaska ma pojsc w dwupaku ;)
domek sprawdzalałm i jest ok - fajna rodzinka z 8 letnia dziewczynka w gdansku na Oruni :)
to ja madzik85 wezme od Ciebie wszystko na to wskazuje 2 pingwinki i tri :)
:ok:
Jutro lub pojutrze mpacz78 ma zrobić wizytę przed adopcyjną domu dla tri,jeśli się da będziemy namawiali na adopcję pingwina lub czarnuszka :ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Sob lis 03, 2012 23:10 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

kurcze pomalutku bo ja mam tez potencjalny dom dla tri
prowadzimy sobie rozmowy ale nie umiem o niej zbyt wiele powiedziec dlatego zanim wchdoze w szczegoly to chce ja troszkę poznac
no to zonk ...

to jakby jutro miala byc wizyta pa - to moze nie ma sensu ciagnac malej do mnie, bo po co ja stresowac kilkoma zmianami miejsc ...
ehh nie wiem juz nic ...
jutro kolo 14ej mam zabierac maluchy od Magdy, to moze cos się do tego zcasu wyjasni co z ta mala tri ...
7ksiezyc

Post » Sob lis 03, 2012 23:57 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Wg mnie 7ksiezyc powinna zgodnie z planem wziac tri i pingwinke czy tam dwie bo już nie pamietam jak to mialo byc :mrgreen: a tamtemu domkowi wcisnijcie czarnulke albo pingwinie a jak chca tri to niech biora mamusie :D
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Sob lis 03, 2012 23:58 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Zabieraj je zabieraj jutro, dla nich kazda chwila dluzej w tej piwnicy to przeklenstwo!!
Obrazek

Goyka

Post » Nie lis 04, 2012 5:54 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Dziewczyny dom wydaje się oki ale jesli jest opcja dwóch domów to wybierzmy najlepszy.
To trikolorka ma do tego prawo :D
Nasza kochana mpacz78 ma zrobić tę wizytę,może poprosć ja aby zrobiła to do 14 stej?
Ja tak sobie w duchu marzyłam,że jak nie będzie tri to może któreś z rodzenstwa będzie miało szanse na dt u 7 księżyc :oops:
Nie będzie mnie tu do 19 ale będę pod telefonem
Trzymam kciuki :ok:
Obrazek

aga marczak

Post » Nie lis 04, 2012 16:15 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

No i maluszki pojechały z 7ksiezyc :1luvu:
Jeszcze raz dziękuję Ci bardzo kochana!!! :1luvu:

U mnie została mamusia oraz 2 czarnulki :)
[Srebrna*14.08.2012]-Każdego dnia brak mi Ciebie*... [Felek*04.08.2012] [Filipek *17.08.2012] [Franuś *2011] [Kocur *2013] - Pamiętam o Was i tęsknię... [Chuda Lucunko...śpij słodko Kochanie...*06.02.2014]

madzik85

Od: Pon lut 20, 2012 10:33

Post » Nie lis 04, 2012 16:51 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Cudownie :1luvu: :1luvu: to zawsze trochę luźniej, mam nadzieję, że w tygodniu będą telefony o czarnulki i Mamcię i szybko pójda do domków :ok: :ok:
Obrazek

Goyka

Post » Nie lis 04, 2012 19:58 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

No nareszcie coś się ruszyło :piwa:
Obrazek

aga marczak

Post » Nie lis 04, 2012 20:50 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

7księzyc czekamy na wiesci jak kociaki i jakies fotki :twisted:
Obrazek

Goyka

Post » Nie lis 04, 2012 20:53 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Szykuje się DT dla mamusi kociąt :1luvu:
Obrazek

aga marczak

Post » Nie lis 04, 2012 21:37 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

O jejku jakie wspaniale wieści :1luvu: :1luvu: :1luvu: zdradźcie więcej szczegółów :twisted:
Obrazek

Goyka

Post » Nie lis 04, 2012 21:40 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

aga marczak pisze:Szykuje się DT dla mamusi kociąt :1luvu:

oj jak super - zakochałam sie w mamusi - jest cudowana, chrakter marzenie i powiem Wam że gdyby nie to ze bałabym się ze wprowadzam niewysterylizowaną kotke od siebie do domu, to po dordze do domu bym sie po nia cofala ...
super ze bedzie miala DT :ok: :ok: :ok:
a nie wyklucze ze wystartuje w castingu na Ds dla niej bo mi serducho skradla ...
mysli od niej oderwac nie mogę :1luvu:
7ksiezyc

Post » Nie lis 04, 2012 21:43 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Wspaniałe wieści , 7księżyc rozumiem Cię doskonale. Ja zakochałam się od 1szego wejrzenia w mojej Chrupci ze zdjęcia tylko i jechałam po nią do Gdańska z Wawy :) jak kocina zapadnie w serducho to nie da się wymazać :twisted:
Obrazek

Goyka

Post » Nie lis 04, 2012 21:54 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Goyka pisze:7księzyc czekamy na wiesci jak kociaki i jakies fotki :twisted:

fotki to jutro bo dziś ich nie chce bardziej stresowac
jak wyciagne zza kanapy to zaczynaja się bawic i skakac po pokoju, jak wracam do nich po jakimś zcasie sa schowane za kanapa - no ale maja prawo byc zestresowane
ale zjadły i pasztecik i chrupki pochrupaly i siku w kuwecie bylo :mrgreen:
dzisiaj są izolowane od rezydentow choc moje ciekawskie brytki - one uwielbiaja towarzysto wchodza ze mna do pokoju i co tam pod ogonkami maja sprawdzaja a maluchy się ocieraja i mrucza :)
jutro bedziemy powolutku otwierali drzwi i poznawalai się z reszta :)

kocurek jest smielszy, taka mala zaczepka - jak się zapomni w zabawie to swiata poza myszka i piorkiem nie ma ;)

tri jest taka troszkę mniej odwazna, ona się przyglada z boku i po chwili rusza do zabawy ale kazdy moj gest powoduje ze przyjmuje poze na podkurczonych nozkach, ale wzieta na rece po chwili zaczyna mruczec :)

Pingwinka jest juz w swoim domku z ducecie z moją ostatnią tymczaską z Ustki
Dziewczyny najpierw na siebie posyczały, a jakies dwie godziny temu Pani dzwonila ze spia sobie razem wtulone w siebie w budce ale na razie troszke nieufne ... ale nowa Duza rozsadna - daje dziewczynkom czas - maja za towarzyszkę 9 letnia dziewczynkę, ale dziewczynka zostala przez mame pouczona ze delikatnie z koteczkami ze trzeba im dac czas a jak bedzie do nich delikatnie podchdzic to one ja same do zabawy zapraszac beda :)
no i mama obiecala zabrac corcię na zakupy drapakowe w czwartek - mala wiec mi meldowała przez telefon ze tylko podchdzi, chwilke je poglaszcze, chwilke z nimi porozmawia i im nie przeszkadza ... - fajny domek - koteczki mieszkaja na Chełmie

a foty dwoch lobuzow jutro - dziś nie chce za nimi z aparatem ganiac - i tak za duzo wrazen na jeden dzien
7ksiezyc

Post » Nie lis 04, 2012 21:58 Re: Kolorowe maluchy i ich mama z piwnicy na bruk!!/DT na CI

Goyka pisze:Wspaniałe wieści , 7księżyc rozumiem Cię doskonale. Ja zakochałam się od 1szego wejrzenia w mojej Chrupci ze zdjęcia tylko i jechałam po nią do Gdańska z Wawy :) jak kocina zapadnie w serducho to nie da się wymazać :twisted:

No tak to jest
Ja po swoją Malinkę gotowa byłam jechać do Lublina tylko dobrzy ludzie dowieźli ją do wawy :lol:

7księżyc kotka będzie wysterylizowana :ok:Jeśli masz poważne zamiary to daj znać bo jak znajdzie się inny ds to będzie po ptakach(czyt po kocie) :mrgreen:
Dziękujemy za dt dla maluszków i tych i tych z Ustki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nie wiem co byśmy bez Ciebie zrobiły....

Jesteś kochana :1luvu:
Obrazek

aga marczak

[poprzednia][następna]