smarti pisze:ja mamparę dni zakroplisz i spoks
ale co spoks? Ma wyciek z oczek?
Mogę zakraplać - 1 kroplę ile dni?
edit: doczytałam - 2x dziennie... będzie mi trudno.
smarti pisze:ja mamparę dni zakroplisz i spoks
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:nie na miau tylko jak kot nie ma idealnych oczu.
czy ty chciałabyś chodzic z ropami do noska?

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:no to trzeba jej oczka przemyć i sprawdzić bo dziś miała zaschnięte ropki.może to stare ale jak nie stare to znaczy że unidoks nie pomógł i trzeba zakroplić.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

smarti pisze:Pisze z tel.
Joluś, Dużą p.dr obejrzy dokladnie po niedzieli bo nie chcialam aby ją stresowal , zwlaszcza ze przyjechala z lecznicy no i na pierwszy rzut oka wygląda kwitnąco...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
i ze to nieprawdopodobny miziak..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości