Poziomka uratowana:) i już w swoim DOMU:) f.1,14

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 13, 2011 18:39 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

Mam nadzieję że ta poprawa jest na stałe już :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon cze 13, 2011 20:05 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

A ja pozwolę sobie wkleić fotki Lilu a dlaczego? a dlatego, że siedzę sobie wczoraj, oglądam F1 z małżonkiem i dzwoni Mamrocikowa i oznajmia "Beata, jestem u ciebie za 15min. z koteczkiem, małym dwumiesięcznym, ktoś podrzuci mi do budki mojej Buni. O mało zawału nie dostałam". No i przyjechały. A oto jak się podrzuteczka prezentuje:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
To bardzo fajna koteczka, dzielna, nieustraszona, ładnie korzysta z kuwetki i wcina suche :D
Z pewnością założymy wąteczek osobny jak będzie troszkę więcej czasu niż "chwila", no i oczywiście fotorelacje będą kontynuowane :kotek:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon cze 13, 2011 20:06 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

Śmieszna, w typie mojej Bianki, co dziś do domku pojechała :)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon cze 13, 2011 20:38 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

Śliczna koteczka i śliczne imię :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon cze 13, 2011 22:50 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

Cudo :1luvu:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto cze 14, 2011 6:58 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

Jak tam Poziomka i maluchy?

Zlloty

Od: Pon cze 13, 2011 7:34

Post » Wto cze 14, 2011 7:58 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

ta... Lilu mnie powaliła... niedziedzielny wieczór, jestem na obchodzie moich wolnozyjących a tu w krzkow wyułazi z wrzaskiem ale zadartym ogonkiem... i leci do mnie i przeraźliwie krzyczy... no... wpakowałam za pazuche gdzie to to slodko mruczało, dokończyłamobchód i zadzwonilam do Bianmilki....no u mnie bufory zapchane, w kuchni poziomeczka, włazience jej piątka dzieciaków ( wczoraj 5 tyg. skończyły) a "na pokojach" moja siódemka i pieso... nie mialam gdzie maluszka przechować... Mala Lilu jest gotowa do adopcji...

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Wto cze 14, 2011 8:01 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

Zlloty pisze:Jak tam Poziomka i maluchy?

Poziomka... wczoraj była cały dzien w lecznicy, pod okiem wetki Madzi siedziala na poduchach i jadła- 1 saszetka conv. i suchy weaning 50 gr.... wiecozrem wróciła domojej kuchni,,, zjadla jescze saszetkę... załatwila się ładnie... ale niestety dzis rano nie chciala nic... pojadę w przerwie na lunch i zobacze jaka sytuacja... Poziomeczka wciąż nie wychodzi na prostą, jestem poruszona jej slodkością i proludzkim zachowaniem... prosze o dobre myśli... może sie uda...

Mamrot

Post » Wto cze 14, 2011 11:22 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

Cały czas myślę o słodkiej mamusi i jej maluszkach, i trzymam kciuki za zdrowie Poziomki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Wto cze 14, 2011 15:30 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

trochę zjadła... zobacze stan spozycia wieczorem, może będę jednak musiała zupke zrobic i strzykawa podać...
Dziś nas odwiedza nasza wetka kochana, poda Poziomce leki i odrobaczymy maluszki...

Mamrot

Post » Śro cze 15, 2011 18:24 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

Jak dzisiaj koteczka się czuje :?:
Obrazek

ametyst55

Post » Czw cze 16, 2011 7:22 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

Wtorkowe odrobaczanie maluchów znów cześciowo chybione,niestety, m.w. po godzinie conajmniej dwa wymiotowały,musimy odczekac z tym odrobaczaniem - moe 2tyg. Wczoraj i dziś luźne kupale,szczególnie Malinka cz.biała,chyba dzis trzeba jechac po pomoc... Poziomka czuje się słabo,ale zjada 1/2-3/4saszetki conv.miesnego do tego troche chrupasów sensitivity. Jest na antybiotyku,doustny unidox zaczęty w niedzielę... Smutno jej w tej kuchni i popłakuje troche szczególnie w nocy, musze chodzić i głaskać,dzis druga noc zarwana...

Mamrot

Post » Czw cze 16, 2011 9:39 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

Biedna kocinka i Ty też niewyspana :roll: Za zdrówko Poziomki i jej maluszków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Malinka ty się nie wygłupiaj :!:
Obrazek

ametyst55

Post » Czw cze 16, 2011 10:26 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

biedna biedna poziomeczka trzymam kciuki za duza poziomke i male poziomeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gerardbutler

Post » Czw cze 16, 2011 10:47 Re: Z Poziomką bardzo źle-ratujemy i prosimy o wsparcie!

gerardbutler pisze:biedna biedna poziomeczka trzymam kciuki za duza poziomke i male poziomeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziękuję ;)
i trzymam kciuki za znalezienie pracy... zaraz ruszam do domu ( żeniby przerwa na lunch) i zabieram małe do weta...

Mamrot

[poprzednia][następna]