ale z czasem jest coraz lepiej, myślę że Śnieżynka w zaciszu domu też otworzy się na człowieka.

ŚNIEŻKA nadal czeka, cicho w telefonie , choć mialam 2 dni temu jeden, ktory już po chwili wydawal mi sie dziwny. Opisze to na nowym poscie. Gdzie trafiaja zwierzęta z bydgoskiego schroniska- horror!!!
Tak jak tutaj Taka WIELKA KOCIA RODZINA
Muszę załozyć też wątek o moim CZARNUSZKU- WIRUSKU. To przemiły kociak ,juz po kastracji, ale nadal posikuje. Kocham tego bąbla, ale musze myśleć rozsądkowo. Nuczynka jest z nim bardzo zwiazana. Szarak, nadal go atakuje.
- ona już tyle przeszła
Już na świat przychodzą maleństwa....ktorym sie uda? Jutro może sie dowiem, czy 4 maluszki, których mama tak trochę sie nimi zajmuje przeżyją. Dałam koleżance mleczko kocie ,żeby podkarmiła maluchy ale jak będzie nie wiem. Są 3 białe i jeden burasek. Smutny ten dzień był dzisiaj
5 kociaków i ...zniknęła
za domek dla ślicznej Śnieżynki 
Razem z koleżanka wstawiłyśmy ja na allegro opisując jej smutne życie. Dwa dni temu, zadzwonili do mnie młodzi , kochjący spokój ludzie. Po pierwszej wizycie byli juz pewni ,że Śniezka zostanie ich kotkiem. Z wielką wyrozumiałoscią i czułością odnosili sie do kici. Własnie takiego spokojnego kotka szukali. Dzisiaj dostałam wiadomiość,że Śniezka czuje się dobrze. Dużo chodzi,zwiedza mieszkanko , je i śpi. Daje sie głaskać, ale na kolanka musza jeszcze poczekac. Boi sie halasu, ale tak było tez u i u mnie. Myślę ,że ten strach to te traumatyczne przezycia z poprzedniego domu. Miejmy nadzieję,że powoli, bez innych kotów i z kochającymi opiekunami będzie dochodzila do pełni zdrowia. Dziękuję wszystkim , ktorzy kobicowali Śnieżynce!!!!
Ogromne buziaki od Śnieżynki za serce i pomoc w szukaniu domku
Jak dostane więcej zdjęć z nowego domku, to może uda mi sie wstawić
bardzo dobre wiadomości, Śnieżka to kochana kocia i bardzo jej kibicowała w znalezieniu domku
Świetnie że znalazła kogoś kto ją pokochał, fajnie będzie zobaczyć jakieś foty szczęśliwej kotki
z nowego domku 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości