Tarnobrzeskie koty i psy.DRAMAT!!!!!!str.25

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 18, 2010 18:42 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

A, dziękuję bardzo.
Chciałabym, aby Gosiar napisała coś o Milo i wkleiła zdjęcia.Z rozmów telefonicznych wynika,że to jeden z milszych kotów, jakie miała.Kotek nie może się nacieszyć,że ma gdzie pobiegać,że są zabawki i ręce do głaskania.Podbiega, wskakuje na kolana, za chwilę gdzieś pędzi z zabawką, znów przychodzi się pomiziać, włazi na głowę i tak cały czas.Aż serce ściska,że to biedne kocię tyle czasu musiało być w lecznicy.On nie może wciąż uwierzyć, że jest mu tak dobrze.
Naprawdę warto wziąć stamtąd kota, one są takie miłe, proludzkie i prokocie.Niuniuś, moje dwie dziewczynki,Milo to przecież koty tarnobrzeskie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon paź 18, 2010 19:36 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

ewar dobrze że wróciłaś na forum :ok:
cieszę się :)

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pon paź 18, 2010 21:03 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

ewar pisze:A, dziękuję bardzo.
Chciałabym, aby Gosiar napisała coś o Milo i wkleiła zdjęcia.Z rozmów telefonicznych wynika,że to jeden z milszych kotów, jakie miała.Kotek nie może się nacieszyć,że ma gdzie pobiegać,że są zabawki i ręce do głaskania.Podbiega, wskakuje na kolana, za chwilę gdzieś pędzi z zabawką, znów przychodzi się pomiziać, włazi na głowę i tak cały czas.Aż serce ściska,że to biedne kocię tyle czasu musiało być w lecznicy.On nie może wciąż uwierzyć, że jest mu tak dobrze.
Naprawdę warto wziąć stamtąd kota, one są takie miłe, proludzkie i prokocie.Niuniuś, moje dwie dziewczynki,Milo to przecież koty tarnobrzeskie.

biedny maluch
teraz już może być tylko lepiej
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon paź 18, 2010 21:17 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

Piccolo,dziękuję! Ale taka aktywna już nie jestem.
Liczyłam na pomoc kogoś z Tarnobrzega.Tak bardzo mi żal tych biednych kotów.One są takie miłe,chciałabym je powyciągać jak najszybciej.Lara i Lena to kocie piękności.Dzisiaj po raz pierwszy Lena przyszła do mnie się przytulić :ryk: :ryk: :ryk: Lara wchodzi mi na kolana, "całuje" po twarzy,słowo! Tak wodzi pyszczkiem po mojej twarzy, słodkie maleństwo.Na zdjęciach wydają się większe, a zmieściłyby się w kuflu od piwa.Bawią się, mają apetyt,pięknie kuwetkują i korzystają z drapaczka.Bez problemów obcięłam pazurki.Dostają dobre jedzonko, lubią masło i biały serek.Lena pije kocie mleczko, Lara nie chce.Nie chcą wychodzić na balkon, czyżby za zimno? Guci i Meli to nie przeszkadza, no,ale to tłuste kocice,a nie takie szkraby.
A w "mojej" lecznicy zostawiono uroczą czteromiesięczną kotkę.Mam zdjęcia, wkleję.Wetka już się nią zajęła, odrobaczyła i ma wymyślić imię.I domek znów potrzebny..
Killatha, nie ma innej opcji.

ewar

Post » Pon paź 18, 2010 21:44 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

A oto malutka z lecznicy.Założę jej nowy wątek,teraz tylko parę zdjęć.Zobaczcie, jaka ładna.A miziak z niej! Pięknie bawi się z Toniem,ukochanym kotkiem córeczki wetki.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
I moje ulubione, z Olą, czteroletnią córeczką wetki.Uwielbiam to dziecko!
Obrazek

ewar

Post » Wto paź 19, 2010 11:52 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

W SOBOTĘ SIOSTRA SYLWII CHCIAŁA ZROBIĆ ZDJĘCIA W LECZNICY JEDNAK WET POWIEDZIAŁA, ŻE ZDJĘCIA JUŻ ZROBIONO.
PRZYKROMI, ŻE TAK SIĘ ROZWINĘŁA SYTUACJA. NIE MAM FIZYCZNYCH MOZLIWOŚCI - TYM BARDZIEJ TERAZ.
SKORO WET NIE POZWALA ROBIĆ ZDJĘĆ, TO NIE MOŻNA NIC NA SIŁĘ.

Basia1968

Od: Nie kwi 25, 2010 17:59

Post » Wto paź 19, 2010 12:47 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

Wiem, Basiu.Wetki obiecały mi przesłać na maila zdjęcia i informacje o każdym kocie.Nic w skrzynce nie mam.Problemem jest zrobienie zdjęć ruchliwym kociakom nawet w domu, a co dopiero, kiedy ma się chwilę, a one biegają jak szalone.Dodatkowo p.Małgosia nadaje im jakieś imiona, a wetki nazywają je po swojemu.Gubię się w tym, słowo.Poza tym to nie tylko koty z tej lecznicy potrzebują domów,ale i z drugiej.Są też kocięta u p.Małgosi.U mojej wetki bywam prawie codziennie,jeśli są koty do adopcji, robię im zdjęcia, bawię się z nimi, mogę o nich wiele napisać.A tutaj?
Moje słoneczka, Lara i Lena.One są przecudne.Lena już mnie trochę lubi, głaskanie zaczyna sprawiać jej przyjemność.Już wiem,że Lara lubi suchą karmę, a Lena woli mokrą i bardzo smakuje jej kocie mleczko.A jakie są grzeczne!Mają już swój rytm dnia, wieczorem kładą się na posłanko i śpią albo leżą.Nie budzą mnie, co mnie bardzo wzrusza, czekają aż wstanę i dam jeść.Są takie cichutkie.W zasadzie przebywają w jednym pokoju, mają tam posłanka i zabawki.Zwiedzają mieszkanie, jedzą w kuchni,ale pokój jest miejscem, gdzie czują się dobrze, bezpiecznie.
ObrazekObrazek

ewar

Post » Wto paź 19, 2010 13:03 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

śliczne :D
a malutka po lewej jak jeżyk wygląda

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Wto paź 19, 2010 13:19 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

One chyba mają jeszcze takie "dziecinne" futerka, nastroszone jakieś.Wetka podejrzewa,że mogą mieć dłuższy włos.To,że piękne widać na zdjęciach, a że słodkie, kochane ,przemiłe to już musicie uwierzyć na słowo.

ewar

Post » Wto paź 19, 2010 15:13 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

ja po aferze na forummiau mam serdecznie dość, aby nieścpomoc kotkom.Pryzkromi EWuniu. Tak mnie zrugali na tamtym wątku, że po prosyu mam dość.

A mojego Kamila to normalnire o mało nie zatłukłam za to, że przyniósł te kociaki do domu.
Nigdy więcej nie odważę się pomóc jakiemukolwiek kotkowi, a kocham kociaki.

Basia1968

Post » Wto paź 19, 2010 16:12 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

Basiu, nie myśl nawet tak, bo znowu cierpieć będą niewinne zwierzęta.Wiem, co czujesz,a Kamilowi daj spokój.Dobrze,że kotek już bezpieczny.Wiem,że nie byłoby tego wszystkiego, gdyby Kamil zostawił kota w piwnicy.Tylko,że umarłby na pewno,a nie sądzę,że czułabyś się z tym lepiej.Też miałam takie przejścia,że waliłam w klawiaturę, chciało mi się wyć z wściekłości, ale takie jest życie.

Byłam z siostrzyczkami u wetki, zauważyłam coś w qoopie Leny.Nie, to nie były robale na szczęście.Kotki zostały zbadane, zważone.Lena to kawał kota, waży 800g, Lara tylko 650.Ona jest trochę blada, tak określiła wetka i już dostała witaminki.Lena też.Poza tym w porządku, oczka i uszka czyste, osłuchowo też OK.

ewar

Post » Wto paź 19, 2010 16:38 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

Nie przejmuj się Basia, czytałam tamten wątek, podejrzewam, że jest mnóstwo takich przypadków, że kot idzie do nowego domu niedoleczony, tylko różnie ds reagują. Nie wszystkie takie przypadki kończą się kilkustronicowym wątkiem na forum.

Ewa, Twoje dziewczyny - piękności :)
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Wto paź 19, 2010 17:10 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

Dziękuję,Kasiu.Ja je uwielbiam!

ewar

Post » Wto paź 19, 2010 17:29 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

No i jak nie kochać kociaczków - sam miodzik. Takie mruczące małe cudności - schrupać to mało.
Ewuniu zaraz wyślę Ci zdjęcia kociaczków. Kasia mi przesłała, tylko sprawdzę co i jak.

Basia1968

Post » Wto paź 19, 2010 17:44 Re: Tarnobrzeskie koty.Lara i Lena u mnie.Mnóstwo zdjęć!

To są koteczki nie z lecznicy, to są kotki ze wsi. ŚLICZNE :1luvu: :1luvu:

Basia1968

[poprzednia][następna]