Krawat z Przyborówka - już w DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 30, 2011 14:01 Re: Krawat z Przyborówka - już w DS

Zośka z Krawatem dają sobie buzi i z rozwianym futrem hasają po ogrodzie :D :ok: I tylko rano, zanim rozpoczną śniadać, zaglądają sobie nawzajem do misek czy aby na pewno dostały TO SAMO :mrgreen:

PS Krawat nie odstępuje mnie na krok. Wczoraj wlazł za mną do samochodu, usiadł na przedni fotel i koniecznie chciał ze mną jechać odebrać chłopców z treningu. No to przewiozłam go po naszej ulicy, żeby chłopak poznał okolicę.On się oparł łapkami o deskę, delikatny zefirek mu gwizdał wokół uszków, szyba przednia dawała panoramiczny widok, jechaliśmy sobie powolutku - jednym słowem Krawat na wycieczce. Nie muszę chyba dodawać, że był zachwycony :D :catmilk:
ObrazekFredzia ObrazekZośkaObrazekKrawatObrazek

Sheepy

Od: Pon maja 09, 2011 9:23

Post » Czw cze 30, 2011 14:11 Re: Krawat z Przyborówka - już w DS

Rrrrrany, jaki Krawacik teraz szczęśliwy :dance: :dance2: I Zośka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czytam i wszystkie smutki znikają :wink: :D

Liczę na nowe fotki :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw cze 30, 2011 14:25 Re: Krawat z Przyborówka - już w DS

Ja też czytam, cieszę się, że choć jeden koci smuteczek zamienił się w kocie szczęście.
Szczęścia życzę Krawaciku życzę na nowej drodze życia... i w nowej roli kierowcy :1luvu:

Posyłamy serdeczności.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 30, 2011 14:27 Re: Krawat z Przyborówka - już w DS

jerzykowka pisze:Rrrrrany, jaki Krawacik teraz szczęśliwy :dance: :dance2: I Zośka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czytam i wszystkie smutki znikają :wink: :D

Liczę na nowe fotki :mrgreen:

Staramy się, staramy :D

A Krawacio - kot nie z tego świata. Tak mądrego, grzecznego i kochanego stworzenia jeszcze nie spotkałam. I że też nikt go wcześniej nie zauważył, a właśnie nam się takie szczęście trafiło - dla mnie po prostu EMEJZING :1luvu:
ObrazekFredzia ObrazekZośkaObrazekKrawatObrazek

Sheepy

Od: Pon maja 09, 2011 9:23

[poprzednia]