Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
eneda pisze:Domek mówił, że znalazł Pirata w gazecie "metro".... Nie wiem skąd się tam wziął, ale serdecznie dziękuję![]()
Ja na razie się nie cieszę, bo bez transportu nic z tego nie będzie, a wiem że ciężko jest znaleźć, na pociąg w chwili obecnej nas nie stać
Najcudowniej byłoby znaleźć kogoś kto będzie jechał i mógłby nas zabrać.......
Marea pisze:Małe sprostowanie, Layla z gdańska pojechała do Poznania - najpierw, niestety ten domek nie okazał sie "tym" domkiem i z Poznania trafiła do Kluczborka, by tam znaleźć swoje miejsce na ziemii
Endo, myśle że tak czy siak warto kogoś zaufanego i doświadczonego w adopcjach z Warszawy poprosić o dokonanie takiej wizytacji, bynajmniej będziesz miała jakieś tam pojęcie czy jest sens w ogóle w podróż z chłopakiem się wybierac...a na podróż może forumowe cioteczki pomogą uzbierać, Allesandra zrobi apel na ślepaczkach itp itdsprawdź ile potrzebujesz na bilet np pociągiem w obie strony...
Osoba która miałaby wizytacji dokonać dostanie od Ciebie, listę pytań które ma zadać i dyrektywy na co zwrócić uwagę...
Marea pisze:Bożeno to nie wątek na "Twoją" prywatę, rób co możesz dla kotów, kierując się rozsądkiem i odpowiedzialnością tak samo jak dobrem kotów i nie staraj się na wszelakich wątkach udowadniać że jesteś dobrym człowiekiem, czyny i działania a nie słowa...świat nie kończy się na "miau"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 282 gości