Marea pisze:Kociaki są prze prze piękne
Zrobię im Trojmiasto i Allegro, chcesz?![]()
![]()
Podaj mi tylko swoje dane kontaktowe na PWi opis charakterków kociaków, płeć itp itd
serdeczne dzięki za propozycje

dzięki dziewczyny za kciukasy, przydadzą się

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marea pisze:Kociaki są prze prze piękne
Zrobię im Trojmiasto i Allegro, chcesz?![]()
![]()
Podaj mi tylko swoje dane kontaktowe na PWi opis charakterków kociaków, płeć itp itd
KarolinaS pisze:telefony były, ale głównie ludzie przeciwko sterylkom, szczepieniom i wizytom u wetów, wypuszczający, których koty poginęły pod kołami i wypuszczający a mieszkający na wsi![]()
serio![]()
z całości miałam 3telefony ok, ale żaden nie oddzwonił powtórnie
mpacz78 pisze:KarolinaS pisze:telefony były, ale głównie ludzie przeciwko sterylkom, szczepieniom i wizytom u wetów, wypuszczający, których koty poginęły pod kołami i wypuszczający a mieszkający na wsi![]()
serio![]()
z całości miałam 3telefony ok, ale żaden nie oddzwonił powtórnie
To akurat mnie nie dziwi, sama gdybym mieszkała na wsi to bym wypuszczała koty na dwór.
Oczywiście musiałoby to być daleko od uczęszczanych dróg i innych niebezpieczeństw (sąsiadów nie lubiących kotów, agresywnych psów). Pewnie i tak wolałabym ogrodzić teren wysokim płotem pod lekkim napięciem tak aby żaden mój kot się nie włóczył po okolicy.
Ja mam takie marzenie, aby za kilka lat mieć dom z b. dużym terenem gdzieś na zadupiu, gdzie jest święty spokój, kontakt z naturą i stworzyłabym tam dobre życie dla co najmniej kilkunastu kotów i kilku psów. Może kiedyś mi się uda.
Ale rozumiem, że to nie był niestety telefon od takiego domu.
Marea pisze:
tak apropo to Pani o której piszesz wyżej tez do mnie dzwoniła, chyba zaraz po telefonie do Ciebieniecierpliwa jakaś, wkurzyła mnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości