Śliczny rudy kocur - kciuki za Maxa w nowym domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw gru 17, 2009 18:53 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 17, 2009 23:23 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

:ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt gru 18, 2009 7:06 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Cudny Max czeka na domek.
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob gru 19, 2009 10:23 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Hops sobotnio po domek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Sob gru 19, 2009 12:22 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Dzisiaj jestem umówiona na rozmowę z potencjalnym domkiem ;-)
Trzymajcie kciuki, żeby to był TEN domek... ;-)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob gru 19, 2009 18:06 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Chyb mogę już napisać (odpukać, żeby nie zapeszyć!)
Max ma dom :D

Pojedzie do niego albo zaraz przed świętami, albo zaraz po świętach (adoptująca dziewczyna najprawdopodobniej wyjedzie na święta do dziadków, a nie chce, żeby Max pierwsze dni spędzał na wyjazdach, bo zmiana miejsca zamieszkania, nowi ludzie, nowe otoczenie....
Domek połowicznie bardzo niedoświadczony, ale chętny do nauki, a druga połowa (prawie) doświadczona - dziewczyna (na razie mieszka z rodzicami, ale niedługo zamieszka z chłopakiem, a chłopak miał kotka, który miał raka)

Myślę, że będzie tam szczęśliwy :ok:

A jeśli ktoś ma innego rudzielca szukającego domu to proszę o namiary - będę podsyłać ludziom pytającym jeszcze o Maxa ;-)

i trzymajcie jeszcze kciuki, żeby się wszystko ułożyło, żeby to był na pewno TEN dom :ok:

charm

Post » Sob gru 19, 2009 18:46 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Charm tutaj jest prawdziwe RUDASKOWO 8O
viewtopic.php?f=1&t=104838
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob gru 19, 2009 18:53 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Wspaniałe wiadomości... ale allegro nie będę jeszcze zdejmować i banerek też niech jeszcze się pojawia.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i czekamy na dalsze wieści

Petka

Post » Sob gru 19, 2009 19:43 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Petka-P1 pisze:ale allegro nie będę jeszcze zdejmować

allegro itp niech zostanie - wszystkich chętnych będę kierować na forum albo do innych DT :twisted:

charm

Post » Nie gru 20, 2009 2:35 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

charm pisze:
Petka-P1 pisze:ale allegro nie będę jeszcze zdejmować

allegro itp niech zostanie - wszystkich chętnych będę kierować na forum albo do innych DT :twisted:

:dance: :dance2: :dance: :dance2: lepiej zatańcze jak Max juz "wyjazd'oficjalny zrobi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 21, 2009 14:31 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Jejku! Teraz dopiero zajrzałam. Świetna wiadomość!!!

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pon gru 21, 2009 14:34 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

To kiedy przeprowadzka? :ok: :ok: :ok: :ok:

Petka

Post » Wto gru 22, 2009 15:52 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

przyszłam hopać a tutaj już domek
super :)

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Wto gru 22, 2009 16:06 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Petka-P1 pisze:To kiedy przeprowadzka? :ok: :ok: :ok: :ok:

Najprawdopodobniej jutro, ale to zależy o której godzinie z pracy wyjdę... :oops:

btw jakby ktoś wiedział o sensownej firmie szukającej specjalisty ds baz danych to bardzo proszę o info...

charm

Post » Śro gru 23, 2009 10:01 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Ja tak na szybko (bo w pracy, a nie mam siły dzisiaj na nadgodziny...)

Dzisiaj ok 18 jestem umówiona z Anią - przyjeżdża z transporterkiem po Maxa, i wigilię spędzi już w swoim własnym domu :ok:

A poza tym coś, czego się dowiedziałam o Maxie - choć źle świadczy o ludziach (jak zwykle....)
Mama była u koleżanki na ogródku (koleżanka dokarmia ogródkowce, to ona powiedziała o wrzeszczącym na dachu Maxie, itp....)
W każdym razie - szły sobie, i spotkała ich jakaś inna kobieta, i się pyta, czy nie widziały rudego kota... mama pyta, czemu, czy się zgubił, a ta kobieta na to "nie, kobieta z tego bloku (pokazała blok) go wyrzuciła, bo jej znaczył... i chciałam wiedzieć, czy tu jest..." - mama na to stwierdziła, że gdyby tamta o niego pytała, to żeby jej powiedzieć, że zdechł z zimna....
A Maxio (lub inaczej Maksymilian :P) ma dość cieniutkie foterko, i jak sobie wyobrażę tego kota na dworze przy mrozach jakie były kilka dni temu, to az mnie ciarki przechodzą, i tą, która go tak wyrzuciła bym przetrzymała jedną noc na dworze..... :evil:

charm

[poprzednia][następna]